Voit hakea keskusteluryhmiä täältä ja rekisteröityneitä jäseniä täältä
Blogi
24.4.2024
Miksi yrittää yksin, kun yhdessä voi olla kokoaan suurempi? Pienten ja vientiuransa alussa olevat elintavikeyritykset hyötyisivät yritysyhteistyöstä ja uskottavasta tarinasta..
Kirjoittaja: KIKE-hanke / Fennopromo / Leena Filpus, Kubo Oy
23.4.2024
Pohjolan luonnon puhtaissa ja laadukkaissa tuotteissa on potentiaalia vientimarkkinoille. Marjojen, pihkan, kerkkien ja esimerkiksi mahlan hyödyntäminen ja jalostaminen on vasta alkutekijöissään. Terveellisille premium-tuotteille on kansainvälistä kysyntää.
Kirjoittaja: KIKE-hanke / Fennopromo / Anu Ruusila, Cordial Communications Oy
5.3.2024
Private label -brändit muokkaavat vähittäiskauppaa voimakkaasti. Etenkin huippulaatuinen premium private label voi olla iso mahdollisuus pienille, ilmastoviisaille elintarviketuottajille.
Kirjoittaja: KIKE-hanke / Fennopromo / Leena Filpus, Kubo
14.2.2024
Suomalaisella elintarviketeollisuudella on hyvät lähtökohdat tarjota ilmastoviisaita ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaan tuotettuja elintarvikkeita maailmalle. Ruokaketjun tulevaisuuden kilpailukykytekijöinä nähdään kasviproteiineihin liittyvät innovaatiot, solumaatalous ja vastuulliset tuotantotavat. KIKE-hanke kysyi neljältä elintarvikealan asiantuntijalta näkökulmia suomalaisen ruokaketjun tulevaisuuden valttikorteista.
Kirjoittaja: KIKE-hanke / Fennopromo / Viestintätoimisto Akvamariini
Live-tapahtuma
8.4.2025 klo13:00 - 16:00
Tapahtuman järjestää: Savonia-ammattikorkeakoulu
6.3. - 7.3.2025
Tapahtuman järjestää: Pyhäjärvi-instituutti
12.2.2025 klo15:00 - 20:00
Tapahtuman järjestää: Maa- ja kotitalousnaiset Itä-Suomi, ProAgria Itä-Suomi, Savonia-ammattikorkeakoulu
Webinaari
28.10.2024 klo12:30 - 15:30