Voit hakea keskusteluryhmiä täältä ja rekisteröityneitä jäseniä täältä
Blogi
Kalamuistoissa kalastus, ihana kesäpäivä ja omasta saaliista tehty ruoka ovat arvokkaita. Kuukauden Lähikala -hankkeen luotsaaja Anna Kari tunnelmoi ja esittelee myös Kuukauden Lähikala -hankkeen.
Kirjoittaja: Anna Kari
Pohjolan luonnon puhtaissa ja laadukkaissa tuotteissa on potentiaalia vientimarkkinoille. Marjojen, pihkan, kerkkien ja esimerkiksi mahlan hyödyntäminen ja jalostaminen on vasta alkutekijöissään. Terveellisille premium-tuotteille on kansainvälistä kysyntää.
Kirjoittaja: KIKE-hanke / Fennopromo / Anu Ruusila, Cordial Communications Oy
Blogilinkki
http://lahiruokaohjelma.blogsp...
Kuulumisia ruuasta ja lähiruuasta
Kirjoittaja: Kirsi Viljanen
Saksalainen Tiny Farms tuottaa vihanneksia Brandenburgin alueella, Berliinin itäpuolella. Kyseessä on pienten tuottajien yhteistyömalli, joka on uudenlaisella ajattelulla onnistunut kasvattamaan kannattavuuttaan ja saamaan mukaan uusia viljelijöitä.
Kirjoittaja: Viestintätoimisto Akvamariini / Fennopromo / KIKE-hanke
Uutinen
13.5.2024
14.7.2022
Live-tapahtuma
15.8.2024 klo9:00 - 11:45
Tapahtuman järjestää: Luonnonvarakeskus
Koulutus
12.6.2023 klo9:30 - 12:30
Messut
9.9.2023 klo10:00 - 14:00
Tapahtuman järjestää: Satakunnan ammattikorkeakoulu
11.3.2023 klo9:30 - 16:00