Voit hakea keskusteluryhmiä täältä ja rekisteröityneitä jäseniä täältä
Blogi
6.3.2025
Kaakkois-Suomessa on ruoka-alan kehittämistä tehty kolmisenkymmentä vuotta, ja se on näkynyt monina erilaisina kehittämishankkeina sekä yritysrahoituksena.
Kirjoittaja: Leena Hyrylä, asiantuntija
17.9.2024
Kalamuistoissa kalastus, ihana kesäpäivä ja omasta saaliista tehty ruoka ovat arvokkaita. Kuukauden Lähikala -hankkeen luotsaaja Anna Kari tunnelmoi ja esittelee myös Kuukauden Lähikala -hankkeen.
Kirjoittaja: Anna Kari
23.4.2024
Pohjolan luonnon puhtaissa ja laadukkaissa tuotteissa on potentiaalia vientimarkkinoille. Marjojen, pihkan, kerkkien ja esimerkiksi mahlan hyödyntäminen ja jalostaminen on vasta alkutekijöissään. Terveellisille premium-tuotteille on kansainvälistä kysyntää.
Kirjoittaja: KIKE-hanke / Fennopromo / Anu Ruusila, Cordial Communications Oy
Blogilinkki
http://lahiruokaohjelma.blogsp...
24.8.2023
Kuulumisia ruuasta ja lähiruuasta
Kirjoittaja: Kirsi Viljanen
Uutinen
13.5.2024
14.7.2022
Tapahtuma
18.11. - 21.11.2025
Tapahtuman järjestää: ProAgria Etelä-Suomi
Live-tapahtuma
17.4.2025 klo12:00 - 18:00
Tapahtuman järjestää: ProAgria Itä-Suomi
12.4.2025 klo9:00 - 14:00
8.4.2025 klo13:00 - 16:00
Tapahtuman järjestää: Savonia-ammattikorkeakoulu