Voit hakea keskusteluryhmiä täältä ja rekisteröityneitä jäseniä täältä
Blogi
4.3.2025
Miten edistetään lähikalan käyttöä elintarviketeollisuudessa ja ammattikeittiöissä sekä lisätään kuluttajien tietoa lähikaloista ruokana? Tuhti lukupaketti Perämereltä avaa lähikalan käyttömahdollisuuksia.
Kirjoittaja: Mikko Tenhunen
2.1.2025
Kirjoitan tämän koordinaattorin kurkistuksen kulisseihin siksi, ettei tämä arvokas kokemus mysteerimakumatkan pilotoinnista jäisi vain omaan päähäni ja jos joku toinen innostuisi järjestämään tapahtuman uudelleen. Lähiruokapäivän 7.9.2024 Mysteerimakumatka onnistui yli odotusten. Retkelle tuli paljon osallistujia, aurinko paistoi ja kaikki meni päivän aikana hienosti. Ja yleisö saattaa toivoa lisää tällaisia matkoja, ainakin jos päivän aikana kuulemamme ja tapahtumasta saatu palaute pitää paikkansa.
Kirjoittaja: Annika Pollari
Blogilinkki
https://arena.jamk.fi/fi/arena...
12.2.2024
30.11.2023
Juttu on osa Lapin Ruoka -hankkeen tuottamaa julkaisusarjaa.
Kirjoittaja: Tanja Häyrynen
Uutinen
20.12.2023
Tietokortti
04.04.2025
Tapahtuma
19.9.2025 klo9:00 - 16:15
Tapahtuman järjestää: Kajaanin ammattikorkeakoulu, Lapin ammattikorkeakoulu, Maa- ja kotitalousnaiset Oulu, Oulun Ammattikorkeakoulu, Oulun yliopisto
7.6. - 8.6.2025
Tapahtuman järjestää: Maa- ja kotitalousnaiset Itä-Suomi, ProAgria Itä-Suomi
9.9. - 10.9.2025
Tapahtuman järjestää: Maa- ja kotitalousnaiset Etelä-Savo, Maa- ja kotitalousnaiset Etelä-Suomi, Maa- ja kotitalousnaiset Itä-Suomi, ProAgria Etelä-Savo, ProAgria Etelä-Suomi, ProAgria Itä-Suomi
14.6.2025 klo11:00 - 15:00
Tapahtuman järjestää: Maa- ja kotitalousnaiset Etelä-Suomi, ProAgria Etelä-Suomi