Julkinen hankekuvaus
Syftet är att skapa en lokal kulinarisk/gastronomisk region som är baserad på grönsaksnäringen och den lokala tomaten ¿ Röda Guldet. Projektet skall stimulera till fler aktiviteter/företagsverksamheter som i ett samarbete med redan existerande verksamheter leder fram till fler arbetstillfällen, fler besökare, bättre trivsel och utökade servicefunktioner. Projektet skall bidra till en utökad kompetens, ge coaching och skapa helheter för att lyfta regionens synlighet och funktion.
Lisätiedot
Ohjelma/Rahasto
Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014–2020
Hankenumero
21830
Aloituspäivämäärä
31.03.2016
Loppumispäivämäärä
18.09.2019
Onko kyseessä Leader-hanke?
kyllä
Toimenpide
Kehittämishanke
Alatoimenpide
7.1 Selvitykset ja suunnitelmat
Toimenpiteen tyyppi
Maaseudun palvelujen ja kylien kehittäminen
Toimenpiteen tarkenne
Selvitykset ja suunnitelmat
Hankeluonne
Paikallinen/Alueellinen
Vain kirjautuneet käyttäjät voivat kommentoida
Kirjaudu sisään Luo uusi tili