Hanke Kehittämishanke - 145760 Fresh and local food – competitive advantages in rural areas Haapaveden-Siikalatvan seudun kuntayhtymä 01.01.2021 - 15.01.2025 Päättynyt Hankkeen tiedot Ajankohtaista Yhteyshenkilöt Keskustelu Julkinen hankekuvaus Fresh and local food - competitive advantages in rural areas -projektissa opitaan asiantuntijoilta paikallisten tuotteiden parempaa tuotteistamista ja markkinointia. Hankkeessa tutustutaan Hollannin ja Saksan maaseutualueiden hyviin käytäntöihin. Niitä ja niistä saatuja virikkeitä sovelletaan Keskipiste- ja Rieska-Leaderin alueen toimijoiden tarpeisiin. Hankkeessa on sekä suomalaisia että hollantilaisia ja saksalaisia asiantuntijoita, elintarvikeyrittäjiä ja -tuottajia. Paikallisten koulutusten ja työpajojen lisäksi järjestetään yksi ulkomaan matka Hollantiin ja Saksaan, sekä yksi näiden maiden toimijoiden vierailu Suomeen. Hanke toteuttaa koulutuksia ja työpajoja. Se pyrkii luomaan hyviä myyntikanavia näiden kolmen maan välille ja kartoittaa paikallisten tuotteiden brändin rakentamisen edellytykset ja mahdollisuudet. REKO-rinkien käyttämistä myyntikanavana kehitetään ja syvennetään. Lisätiedot Ohjelma/Rahasto Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014–2020 (siirtymäkausi 2021–2022) Hankenumero 145760 Aloituspäivämäärä 01.01.2021 Loppumispäivämäärä 15.01.2025 Onko kyseessä Leader-hanke? kyllä Toimenpide Kehittämishanke Alatoimenpide 16.10 Muut yhteistyöhankkeet Toimenpiteen tyyppi Yhteistyö Toimenpiteen tarkenne Valtiontukea sisältämätön hanke (100 %) Hankeluonne Kansainvälinen Asiasanat Elintarvikevienti Kansainvälisyys/kansainvälistyminen Tuotekehitys markkinointi verkostot viestintä Ajankohtaista hankkeesta Hankkeen yhteyshenkilöt Vain kirjautuneet käyttäjät voivat kommentoida Kirjaudu sisään Luo uusi tili Hankkeen tiedot ELY-keskus Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus Leader-ryhmä Keskipiste-Leader ry Toteutuskunta SIIKALATVA Julkisen rahoituksen osuus: 95,00 % Jaa: