Julkinen hankekuvaus
Hankkeen tavoitteena on saattaa HMS ry:n lahtivaja ja työskentelytilat siellä 2020-luvulle siten, että ne ovat asianmukaisia vähintään seuraavat 30 vuotta. Käytännössä tavoitteena on uudistaa nykyinen lahtivaja pienen laajennusosan kanssa siten, että saamme luotua selkeän ja elintarvikehyväksytyn ruhon- ja lihankäsittelyprosessin: 1. ns. likainen tila nylkemistä varten 2. kylmiötila lihan riiputtamista varten 3. ns. puhdas tila lihan paloittelua ja myöhemmin ehkä myös jatkojalostusta varten. Hankkeen lopputuloksena Hauhon pitäjässä on elintarvikehyväksytty ruhon- ja lihankäsittelytila. Se mahdolistaa myös metsästysseuran ulkopuolisille esim. muille metsästysseuroille ruhojen ja lihankäsittelyn lähiseudulla (SRVA-toiminta) ympärivuotisesti.
Lisätiedot
Ohjelma/Rahasto
Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014–2020 (siirtymäkausi 2021–2022)
Hankenumero
190401
Aloituspäivämäärä
01.02.2022
Loppumispäivämäärä
18.10.2023
Onko kyseessä Leader-hanke?
kyllä
Toimenpide
Yleishyödyllinen investointihanke
Alatoimenpide
7.4 Maaseudun palvelut
Toimenpiteen tyyppi
Maaseudun palvelujen ja kylien kehittäminen
Toimenpiteen tarkenne
Maaseudun palvelut, investointi
Hankeluonne
Paikallinen/Alueellinen
Vain kirjautuneet käyttäjät voivat kommentoida
Kirjaudu sisään Luo uusi tili