Julkinen hankekuvaus
Vuonna 2015 julkaistiin silloisen Eviran arvioima Hyvän käytännön ohje tuorekasviksia pilkkoville yrityksille. Ohjeeseen on koottu hyvän käytännön ohjeiden lisäksi toimialaa koskevaa lainsäädäntöä, tietoa omavalvonnasta sekä kasviskohtaisista erityispiirteistä. Ruokaviraston ohjeen mukaan Hyvän käytännön ohje tulisi päivittää tietyin väliajoin vastaamaan tämän päivän vaatimuksia. Jos hyvän käytännön ohjeen sisältö ei ole ajan tasalla, se saatetaan poistaa Ruokaviraston ja komission hyväksyttyjen hyvän käytännön ohjeiden luettelosta. ”Hyvän käytännön ohje tuorekasviksia pilkkoville yrityksille” laadittiin yhteistyössä yritysten kanssa. Ohje arvioitiin Evirassa ja se hyväksyttiin kansalliseksi hyvän käytännön ohjeeksi. Yritykset käyttävät ohjetta laatiessaan omavalvontaohjeistustaan ja kun kaipaavat muuta alaan liittyvää tietoa.Ohjeen päivityksestä tiedotetaan laajasti eri kanavien kautta.
Lisätiedot
Ohjelma/Rahasto
Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014–2020
Hankenumero
145065
Aloituspäivämäärä
31.12.2020
Loppumispäivämäärä
26.09.2022
Onko kyseessä Leader-hanke?
ei
Toimenpide
Kehittämishanke
Alatoimenpide
1.2 Tiedonvälitys ja esittelytoimet
Toimenpiteen tyyppi
Koulutus ja tiedonvälitys
Toimenpiteen tarkenne
Tiedonvälitys ja esittelytoimet, kehittäminen
Hankeluonne
Paikallinen/Alueellinen
Vain kirjautuneet käyttäjät voivat kommentoida
Kirjaudu sisään Luo uusi tili