Hanke
Kehittämishanke - 145065

Hyvän käytännön ohjeen päivitys

Luonnonvarakeskus

31.12.2020 - 26.09.2022

Päättynyt

Julkinen hankekuvaus

Vuonna 2015 julkaistiin silloisen Eviran arvioima Hyvän käytännön ohje tuorekasviksia pilkkoville yrityksille. Ohjeeseen on koottu hyvän käytännön ohjeiden lisäksi toimialaa koskevaa lainsäädäntöä, tietoa omavalvonnasta sekä kasviskohtaisista erityispiirteistä. Ruokaviraston ohjeen mukaan Hyvän käytännön ohje tulisi päivittää tietyin väliajoin vastaamaan tämän päivän vaatimuksia. Jos hyvän käytännön ohjeen sisältö ei ole ajan tasalla, se saatetaan poistaa Ruokaviraston ja komission hyväksyttyjen hyvän käytännön ohjeiden luettelosta. ”Hyvän käytännön ohje tuorekasviksia pilkkoville yrityksille” laadittiin yhteistyössä yritysten kanssa. Ohje arvioitiin Evirassa ja se hyväksyttiin kansalliseksi hyvän käytännön ohjeeksi. Yritykset käyttävät ohjetta laatiessaan omavalvontaohjeistustaan ja kun kaipaavat muuta alaan liittyvää tietoa.Ohjeen päivityksestä tiedotetaan laajasti eri kanavien kautta.

Lisätiedot

Ohjelma/Rahasto

Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014–2020

Hankenumero

145065

Aloituspäivämäärä

31.12.2020

Loppumispäivämäärä

26.09.2022

Onko kyseessä Leader-hanke?

ei

Toimenpide

Kehittämishanke

Alatoimenpide

1.2 Tiedonvälitys ja esittelytoimet

Toimenpiteen tyyppi

Koulutus ja tiedonvälitys

Toimenpiteen tarkenne

Tiedonvälitys ja esittelytoimet, kehittäminen

Hankeluonne

Paikallinen/Alueellinen

Ajankohtaista hankkeesta

Hankkeen yhteyshenkilöt