Hanke Kehittämishanke - 145065 Hyvän käytännön ohjeen päivitys Luonnonvarakeskus 01.01.2021 - 26.09.2022 Päättynyt Hankkeen tiedot Ajankohtaista Yhteyshenkilöt Keskustelu Julkinen hankekuvaus Vuonna 2015 julkaistiin silloisen Eviran arvioima Hyvän käytännön ohje tuorekasviksia pilkkoville yrityksille. Ohjeeseen on koottu hyvän käytännön ohjeiden lisäksi toimialaa koskevaa lainsäädäntöä, tietoa omavalvonnasta sekä kasviskohtaisista erityispiirteistä. Ruokaviraston ohjeen mukaan Hyvän käytännön ohje tulisi päivittää tietyin väliajoin vastaamaan tämän päivän vaatimuksia. Jos hyvän käytännön ohjeen sisältö ei ole ajan tasalla, se saatetaan poistaa Ruokaviraston ja komission hyväksyttyjen hyvän käytännön ohjeiden luettelosta. ”Hyvän käytännön ohje tuorekasviksia pilkkoville yrityksille” laadittiin yhteistyössä yritysten kanssa. Ohje arvioitiin Evirassa ja se hyväksyttiin kansalliseksi hyvän käytännön ohjeeksi. Yritykset käyttävät ohjetta laatiessaan omavalvontaohjeistustaan ja kun kaipaavat muuta alaan liittyvää tietoa.Ohjeen päivityksestä tiedotetaan laajasti eri kanavien kautta. Lisätiedot Ohjelma/Rahasto Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014–2020 Hankenumero 145065 Aloituspäivämäärä 01.01.2021 Loppumispäivämäärä 26.09.2022 Onko kyseessä Leader-hanke? ei Toimenpide Kehittämishanke Alatoimenpide 1.2 Tiedonvälitys ja esittelytoimet Toimenpiteen tyyppi Koulutus ja tiedonvälitys Toimenpiteen tarkenne Tiedonvälitys ja esittelytoimet, kehittäminen Hankeluonne Paikallinen/Alueellinen Asiasanat Elintarvikejalostus Elintarvikkeet Hygienia Laatu- ja muut vastuullisuusjärjestelmät Ajankohtaista hankkeesta Hankkeen yhteyshenkilöt Vain kirjautuneet käyttäjät voivat kommentoida Kirjaudu sisään Luo uusi tili Hankkeen tiedot ELY-keskus Uudenmaan ELY-keskus Toteutuskunta HELSINKI Julkisen rahoituksen osuus: 100,00 % Jaa: