Hanke Kehittämishanke - 33860 Kangasalan lähiruokahanke Kangasalan Kaupunki 01.11.2016 - 06.08.2019 Päättynyt Hankkeen tiedot Ajankohtaista Yhteyshenkilöt Keskustelu Julkinen hankekuvaus Kangasalan kunnan tulevaisuuden tavoitteena on olla laadukkaan alkutuotannon, puhtaan ruuan sekä lähiruuan kunta! Hankkeen tavoitteena on parantaa paikallisten tuotteiden saatavuutta ravitsemus-, kaupan-, ja matkailualan yrityksissä. Hankkeen tavoitteena on lisätä yhteistyötä toimijoiden kesken ja mahdollisesti näin löytää uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Lisäksi halutaan tuoda lähiruokaa kaikkien kuntalaisten ulottuville erilaisten tapahtumien ja kampanjoiden muodossa. Hankkeella vahvistetaan Kangasalan aluetaloutta lisäämällä paikallisten tuotteiden tarjontaa ja sitä kautta myyntiä, rakennetaan positiivista mielikuvaa paikallisten tuotteiden kautta sekä edistetään yhteistyötä. Hankkeen tavoitteena on myös kartoittaa olisiko Kangasalle synnytettävissä elintarvikealan yritysryhmähankkeita. Lisätiedot Ohjelma/Rahasto Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014–2020 Hankenumero 33860 Aloituspäivämäärä 01.11.2016 Loppumispäivämäärä 06.08.2019 Onko kyseessä Leader-hanke? kyllä Toimenpide Kehittämishanke Alatoimenpide 16.10 Muut yhteistyöhankkeet Toimenpiteen tyyppi Yhteistyö Toimenpiteen tarkenne Valtiontukea sisältämätön hanke (100 %) Hankeluonne Paikallinen/Alueellinen Asiasanat lähiruoka markkinointi matkailu Ajankohtaista hankkeesta Hankkeen yhteyshenkilöt Vain kirjautuneet käyttäjät voivat kommentoida Kirjaudu sisään Luo uusi tili Hankkeen tiedot ELY-keskus Pirkanmaan ELY-keskus Leader-ryhmä Kantri ry Toteutuskunta KANGASALA Tukiprosentti: 100,00 % Jaa: