Julkinen hankekuvaus
Kimppakalaasit-hanke toteutetaan Liedon, Maskun-Ruskon-Vahdon, Naantalin, Paimion-Sauvon ja Turun 4H-yhdistysten yhteistyönä. Hankkeen tavoitteena on 1.Vahvistaa käytännönläheisesti osallistujien tuntemusta oman kotimaansa ja varsinkin lähialueensa ekologisen ruokakulttuurin perinteistä, mahdollisuuksista ja tuottajista. 2. Lisätä osallistujien yhdenvertaisuutta ja verkostoitumista myös yli oman maan rajojen, sekä aktivoida heitä osallistumaan kansainväliseen ja monikulttuuriseen (interkulttuuriseen) toimintaan. 3. Edistää kestävää kehitystä antamalla nuorille ja muille hankkeeseen osallistuville keinoja ja tietoa siitä, miten yksittäinen ihminen voi yhdessä muiden kanssa konkreettisesti ja omin ekologisin teoin vaikuttaa omaan hiilijalanjälkeen. Hankkeen keskeisiä toimenpiteitä ovat työpajat, kurssit ynnä muut tapahtumat ruokaperinteisiin, ekologiseen ruokaan ja luonnon antimiin liittyen sekä tutustumiskäynnit ekologisiin kohteisiin, kansainvälinen nuorisovaihto ja kansainväliset leirit. Hankkeen päätteeksi järjestetään Kimppakalaasit.
Lisätiedot
Ohjelma/Rahasto
Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014–2020
Hankenumero
115933
Aloituspäivämäärä
29.02.2020
Loppumispäivämäärä
09.12.2024
Onko kyseessä Leader-hanke?
kyllä
Toimenpide
Kehittämishanke
Alatoimenpide
7.6 Kulttuuri- ja luonnonperintö
Toimenpiteen tyyppi
Maaseudun palvelujen ja kylien kehittäminen
Toimenpiteen tarkenne
Kulttuuri- ja luonnonperintö, kehittäminen
Hankeluonne
Kansainvälinen
Vain kirjautuneet käyttäjät voivat kommentoida
Kirjaudu sisään Luo uusi tili