Julkinen hankekuvaus
Naantalin matkailutuotteissa keskeisellä sijalla ovat lähiruoka, meri ja saaristo. Tämän hankkeen tavoitteena on, että Naantalin saariston lähiruuan kehittämismahdollisuudet selvitetään. Saariston elinvoimaa lisätään: paikalliskulttuuri, saaristolaisperinne ja tarinallistaminen huomioidaan kehittämistyössä. Hanke nostaa paikallisia saaristotuotteita esiin uudella tavalla ja siinä tuetaan paikallisten yritysten toimintaedellytyksiä parannetaan. Tavoitteena on edistää saariston toimijoiden: yrittäjien ja yhdistysten välisiä verkostoja ja yhteistyötä. Uusien tuoteiden jatkojalostaminen tapahtuu yhteistyönä. Hankkeessa lisätään myös osallistujien valmiuksia yhteisillä työpajoilla ja koulutuksella. Ajatuksena on Naantalin liittäminen osaksi Ahvenanmaalta alkanutta Skördefest-tapahtumaa. Kohderyhmänä ovat saariston elintarvikeyrittäjät, tuottajat ja matkailu- ja ravitsemuspalvelut sekä saariston yhdistykset.
Lisätiedot
Ohjelma/Rahasto
Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014–2020
Hankenumero
86528
Aloituspäivämäärä
31.12.2018
Loppumispäivämäärä
14.09.2022
Onko kyseessä Leader-hanke?
kyllä
Toimenpide
Kehittämishanke
Alatoimenpide
7.4 Maaseudun palvelut
Toimenpiteen tyyppi
Maaseudun palvelujen ja kylien kehittäminen
Toimenpiteen tarkenne
Maaseudun palvelut, kehittäminen
Hankeluonne
Paikallinen/Alueellinen
Vain kirjautuneet käyttäjät voivat kommentoida
Kirjaudu sisään Luo uusi tili