Julkinen hankekuvaus
Tämän hankeen tarkoitus on tarjota kurssiluontoista lyhytkestoista lähiruokaan liittyvää koulutusta avoimesti kaikille Keskipiste-Leaderin alueella asuville henkilöille sekä eri yhdistysten ja järjestöjen jäsenille lähialueen raaka-ainetuotannon huomioiden. Hanke hyödyntää jatkossa alueen henkilöitä, jotka voivat levittää oppimiaan tietoja ja taitoja kotonaan, työpaikoillaan sekä eri yhdistyksissä ja järjestöissä.Hanke toteutetaan Haapaveden ammattiopiston toimesta Keskipiste - Leaderin alueella. Kouluttajina käytetään Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymän opettajia sekä hankitaan ostopalveluna erityisosaamiseen tarvittavaa koulutusta, joka voi olla esimerkiksi villiyrttien käyttöön ja käsittelyyn liittyvää koulutusta, riistanlihan käsittelyyn liittyvää lainsäädännön tuntemista ja oikeaoppiseen lihan paloitteluun liittyvää koulutusta. Hankkeen koulutukset toteutetaan tasapuolisesti Keskipiste-leader alueen eri puolilla. Hankkeeseen sisältyy yksi opintomatka marja-alan yrityksiin sekä lähiruokaa tarjoaviin yrityksiin Itä - ja Länsi - Suomeen.
Lisätiedot
Ohjelma/Rahasto
Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014–2020
Hankenumero
22532
Aloituspäivämäärä
01.09.2016
Loppumispäivämäärä
30.01.2020
Onko kyseessä Leader-hanke?
kyllä
Toimenpide
Kehittämishanke
Alatoimenpide
1.1 Ammatillinen koulutus ja tietojen hankkiminen
Toimenpiteen tyyppi
Koulutus ja tiedonvälitys
Toimenpiteen tarkenne
Koulutus, joka ei kohdistu tietylle toimialalle tai toimijajoukolle (90 %)
Hankeluonne
Paikallinen/Alueellinen
Vain kirjautuneet käyttäjät voivat kommentoida
Kirjaudu sisään Luo uusi tili