Hanke Kestävä vesiviljely, jalostus ja kauppa - 315184 Lappilaista kalaa ammattikeittiöihin Sodankylän kunta 01.03.2025 - 30.11.2026 Käynnissä Hankkeen tiedot Ajankohtaista Yhteyshenkilöt Keskustelu Julkinen hankekuvaus Lapissa on tehty määrätietoista työtä lähiruoan käytön edistämiseksi. Lähiruokahankintojen kasvaessa on tarve lisätä lähikalan käytön mahdollisuuksia ammattikeittiöissä, jalostusketjuja ja verkostoja. Kalastussesonkien ja ammattikeittiöiden tarpeen yhteensovittaminen vaatii työtä. Tämä hanke keskittyy lappilaisen lähikalan menekin edistämiseen, jossa tulee yhteensovittaa ammattikeittiöiden hankinnat, kalan tuotanto ja tuotejalostus, varastointi ja jakelu. Hankkeen tavoite on löytää käytännön ratkaisuja edellä mainittuihin asioihin. Lisätiedot Ohjelma/Rahasto Euroopan meri-, kalatalous- ja vesiviljelyrahaston Suomen ohjelma 2021–2027 Hankenumero 315184 Aloituspäivämäärä 01.03.2025 Loppumispäivämäärä 30.11.2026 Onko kyseessä Leader-hanke? ei Toimenpide Kestävä vesiviljely, jalostus ja kauppa Alatoimenpide 2.2 Kalastus- ja vesiviljelytuotteiden kaupan pitämisen, laadun, lisäarvon ja jalostamisen edistäminen Toimenpiteen tyyppi Kauppa, jalostus, laatu ja lisäarvo Toimenpiteen tarkenne Menekinedistäminen Ajankohtaista hankkeesta Hankkeen yhteyshenkilöt Vain kirjautuneet käyttäjät voivat kommentoida Kirjaudu sisään Luo uusi tili Hankkeen tiedot ELY-keskus Lapin ELY-keskus Toteutuskunta SODANKYLÄ Kokonaisrahoitus 125 000,00 € Julkinen rahoitus 125 000,00 € EU:n ja valtion osuus sekä mahdollinen kuntaraha Leader-ryhmältä: 0,00 € Julkisen rahoituksen osuus: 100,00 % Jaa: