Hanke
Paikallinen kehittäminen - 263040

Muikkua pöytään

Pietarin Kala Oy

26.09.2023 - 30.12.2025

Käynnissä

Julkinen hankekuvaus

Hankkeessa kehitetään muikkusta, kypsennetty ateriakastike typpinen tuoteperhe. Hanke keskittyy ensimmäisessä vaiheessa tuotteen ja tuotantoprosessin kehittämiseen, jonka jälkeen tehdään markkinatutkimus, missä selvitetään asiakkaiden tarpeet ja kehitysideat sekä markkinapotentiaali.

Lisätiedot

Ohjelma/Rahasto

Euroopan meri-, kalatalous- ja vesiviljelyrahaston Suomen ohjelma 2021–2027

Hankenumero

263040

Aloituspäivämäärä

26.09.2023

Loppumispäivämäärä

30.12.2025

Onko kyseessä Leader-hanke?

kyllä

Toimenpide

Paikallinen kehittäminen

Alatoimenpide

3.1 Paikallinen kehittäminen

Toimenpiteen tyyppi

Paikallinen kehittäminen

Toimenpiteen tarkenne

Paikalliset kehittämishankkeet

Ajankohtaista hankkeesta

Hankkeen yhteyshenkilöt