Julkinen hankekuvaus
Hankkeessa kehitetään muikkusta, kypsennetty ateriakastike typpinen tuoteperhe. Hanke keskittyy ensimmäisessä vaiheessa tuotteen ja tuotantoprosessin kehittämiseen, jonka jälkeen tehdään markkinatutkimus, missä selvitetään asiakkaiden tarpeet ja kehitysideat sekä markkinapotentiaali.
Lisätiedot
Ohjelma/Rahasto
Euroopan meri-, kalatalous- ja vesiviljelyrahaston Suomen ohjelma 2021–2027
Hankenumero
263040
Aloituspäivämäärä
26.09.2023
Loppumispäivämäärä
30.12.2025
Onko kyseessä Leader-hanke?
kyllä
Toimenpide
Paikallinen kehittäminen
Alatoimenpide
3.1 Paikallinen kehittäminen
Toimenpiteen tyyppi
Paikallinen kehittäminen
Toimenpiteen tarkenne
Paikalliset kehittämishankkeet
Vain kirjautuneet käyttäjät voivat kommentoida
Kirjaudu sisään Luo uusi tili