Julkinen hankekuvaus
Oulujärven ruokamatkailun tiedotushankkeen kohderyhmänä ovat hanke alueen matkailu- ja ravitsemisalan yritykset, joiden tietoisuutta Kainuun rikkaasta omiin raaka-aineisiin nojautuvasta truokaperinteestä lisätään ja tuodaan esille ruokaan liittyvät mahdollisuudet. Yhteistyössä ulkomaisen (Hollanti, Venäjän karjala) median ja matkanjärjestäjien kanssa tuodaan esille kohdealueen ruokaperinteeseen liittyviä erityispiirteitä ¿ tarkoituksena on lisätä alueen houkuttelevuutta ulkomaisten turistien kohdealueena mm. korostamalla paikallisten puhtaiden raaka-aineiden käyttöä perinteisessä ruokaperinteessä. Hanke luo pohjaa yritysryhmähankkeelle, jossa siirrytään saatavan palautteen ja kokemusten perusteella yrityskohtaiseen tuotekehitykseen. Hanke liittyy Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmaan ja sen toteuttamiseen haetaan EU:n maaseuturahaston osarahoitusta.
Lisätiedot
Ohjelma/Rahasto
Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014–2020
Hankenumero
18254
Aloituspäivämäärä
01.02.2016
Loppumispäivämäärä
15.04.2019
Onko kyseessä Leader-hanke?
kyllä
Toimenpide
Kehittämishanke
Alatoimenpide
1.2 Tiedonvälitys ja esittelytoimet
Toimenpiteen tyyppi
Koulutus ja tiedonvälitys
Toimenpiteen tarkenne
Tiedonvälitys ja esittelytoimet, kehittäminen
Hankeluonne
Paikallinen/Alueellinen
Vain kirjautuneet käyttäjät voivat kommentoida
Kirjaudu sisään Luo uusi tili