Julkinen hankekuvaus
Elintarvikelainsäädäntö Suomessa elintarvikelainsäädäntö on tunnetusti tiukka, ja se koostuu sekä EU-tason että kansallisista laeista ja asetuksista. Suomella on myös omia, muuta EU:ta tiukempiakin vaatimuksia elintarviketuotannolle ja -teollisuudelle. Kaikkiaan elintarviketeollisuutta koskevia lakeja ja asetuksia on lähemmäs sata, ja tästä on jo alkutuotannon osuus otettu pois. Maailman muuttuessa ja monimutkaistuessa myös lakeja on muutettu useaan kertaan ja uutta sääntelyä on tullut lisää paitsi EU:hun liittymisen, myös mm. lisääntyneen tutkimustiedon myötä. Esiselvityshankkeessa kartoitetaan elintarvikealan yritysten osaamis- ja koulutustarve alan lakien tuntemuksessa. Selvityksen pohjalta tehdään suunnitelma, miten tarpeisiin pystytään vastaamaan.
Lisätiedot
Ohjelma/Rahasto
Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014–2020
Hankenumero
104102
Aloituspäivämäärä
31.08.2019
Loppumispäivämäärä
25.01.2023
Onko kyseessä Leader-hanke?
kyllä
Toimenpide
Kehittämishanke
Alatoimenpide
16.10 Muut yhteistyöhankkeet
Toimenpiteen tyyppi
Yhteistyö
Toimenpiteen tarkenne
Valtiontukea sisältämätön hanke (100 %)
Hankeluonne
Paikallinen/Alueellinen
Vain kirjautuneet käyttäjät voivat kommentoida
Kirjaudu sisään Luo uusi tili