Hanke
Kehittämishanke - 148329

Ruokakulttuurin pitovoima

Ukipolis Oy

11.11.2020 - 02.01.2023

Päättynyt

Julkinen hankekuvaus

Ruokakulttuurin pitovoima-hankkeella pyritään pilotoimaan, kokeilemaan ja löytämään ratkaisuja, joilla saisimme muualta muuttaneille autenttisempia, etnisen maun omaavia puutarhatalouden tuotteita. Hankkeen keskiössä on kasvien tutkimus ja kehittäminen. Hankkeen taustalla on näkökulma, jonka mukaan etnisen ruoan saatavuus ja muualta maahan muuttaneiden ihmisten kotoutuminen kulkevat käsi kädessä. Tutkimuksessa tarjotaan tuttuja makuja ja kasveja niille, jotka kokevat kotoutumisen Suomeen vaikeaksi nimenomaan etnisen ruoan saatavuuden ja vaihtoehtojen vähyyden takia.

Lisätiedot

Ohjelma/Rahasto

Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014–2020 (siirtymäkausi 2021–2022)

Hankenumero

148329

Aloituspäivämäärä

11.11.2020

Loppumispäivämäärä

02.01.2023

Onko kyseessä Leader-hanke?

kyllä

Toimenpide

Kehittämishanke

Alatoimenpide

7.1 Selvitykset ja suunnitelmat

Toimenpiteen tyyppi

Maaseudun palvelujen ja kylien kehittäminen

Toimenpiteen tarkenne

Selvitykset ja suunnitelmat

Hankeluonne

Paikallinen/Alueellinen

Ajankohtaista hankkeesta

Hankkeen yhteyshenkilöt