Hanke Kehittämishanke - 148329 Ruokakulttuurin pitovoima Ukipolis Oy 12.11.2020 - 02.01.2023 Päättynyt Hankkeen tiedot Ajankohtaista Yhteyshenkilöt Keskustelu Julkinen hankekuvaus Ruokakulttuurin pitovoima-hankkeella pyritään pilotoimaan, kokeilemaan ja löytämään ratkaisuja, joilla saisimme muualta muuttaneille autenttisempia, etnisen maun omaavia puutarhatalouden tuotteita. Hankkeen keskiössä on kasvien tutkimus ja kehittäminen. Hankkeen taustalla on näkökulma, jonka mukaan etnisen ruoan saatavuus ja muualta maahan muuttaneiden ihmisten kotoutuminen kulkevat käsi kädessä. Tutkimuksessa tarjotaan tuttuja makuja ja kasveja niille, jotka kokevat kotoutumisen Suomeen vaikeaksi nimenomaan etnisen ruoan saatavuuden ja vaihtoehtojen vähyyden takia. Lisätiedot Ohjelma/Rahasto Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014–2020 (siirtymäkausi 2021–2022) Hankenumero 148329 Aloituspäivämäärä 12.11.2020 Loppumispäivämäärä 02.01.2023 Onko kyseessä Leader-hanke? kyllä Toimenpide Kehittämishanke Alatoimenpide 7.1 Selvitykset ja suunnitelmat Toimenpiteen tyyppi Maaseudun palvelujen ja kylien kehittäminen Toimenpiteen tarkenne Selvitykset ja suunnitelmat Hankeluonne Paikallinen/Alueellinen Asiasanat Elintarvikkeet Pakolaiset/maahanmuuttajat innovaatio/kokeilu kasvintuotanto Ajankohtaista hankkeesta Hankkeen yhteyshenkilöt Vain kirjautuneet käyttäjät voivat kommentoida Kirjaudu sisään Luo uusi tili Hankkeen tiedot ELY-keskus Satakunnan ELY-keskus Leader-ryhmä Maaseudun kehittämisyhdistys Ravakka ry Toteutuskunta UUSIKAUPUNKI Julkisen rahoituksen osuus: 100,00 % Jaa: