Hanke Kehittämishanke - 102911 Ruokamatkailu ja paikalliset tuotteet (englanniksi: Food and Culture at Lake Tuusula) Tuusulanjärven Matkailu ry 01.09.2019 - 15.01.2024 Päättynyt Hankkeen tiedot Ajankohtaista Yhteyshenkilöt Keskustelu Julkinen hankekuvaus Hanke on kansainvälinen kehittämishanke, jossa Tuusulanjärven Matkailu ry osallistuu kahteen teemaan - tapahtuman tuottamiseen sekä työkalupakin kehittämiseen. Tuusulanjärven Matkailu ry kehittää alueen ruokamatkailua tavoitteena pysyvä vuosittainen ruokamatkailutapahtuma, joka yhdistyy hengeltään alueen kulttuuriperintöön. Tapahtuma pidetään syksyllä 2021, jolloin tapahtumaan tuodaan kansainvälinen yhteys kansainvälisten hankekumppaneiden myötä. Tuusulanjärven Matkailu ry osallistuu myös kansainvälisen hankkeen työkalupakkiosioon, johon tuomme hyviä käytäntöjämme ja ratkaisuitamme (koulutus/oppimistyökaluja) matkailun kehittämiseen. Lisätiedot Ohjelma/Rahasto Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014–2020 Hankenumero 102911 Aloituspäivämäärä 01.09.2019 Loppumispäivämäärä 15.01.2024 Onko kyseessä Leader-hanke? kyllä Toimenpide Kehittämishanke Alatoimenpide 7.4 Maaseudun palvelut Toimenpiteen tyyppi Maaseudun palvelujen ja kylien kehittäminen Toimenpiteen tarkenne Maaseudun palvelut, kehittäminen Hankeluonne Kansainvälinen Asiasanat Elintarvikkeet Kansainvälisyys/kansainvälistyminen lähiruoka matkailu ruokamatkailu verkostot Ajankohtaista hankkeesta Hankkeen yhteyshenkilöt Vain kirjautuneet käyttäjät voivat kommentoida Kirjaudu sisään Luo uusi tili Hankkeen tiedot ELY-keskus Hämeen ELY-keskus Leader-ryhmä Eteläisen maaseudun osaajat EMO ry Toteutuskunta TUUSULA Julkisen rahoituksen osuus: 90,00 % Jaa: