Hanke Kehittämishanke - 348417 Ruokaperinteet tutuksi ProAgria Etelä-Pohjanmaa ry 01.04.2022 - 30.06.2024 Käynnissä Hankkeen tiedot Ajankohtaista Yhteyshenkilöt Keskustelu Julkinen hankekuvaus Hankkeen tavoitteena on nostaa lähialueen ruoka-alan yrittäjien kuten ravintolat, ruuantuottajat ja -jalostajat, tunnettavuutta omalla lähialueellaan, säilyttää perinneruuat kansalaisten keskuudessa ja nostaa eteläpohjalaisia ruokia tähän päivään. Hankkeen tavoitteena on myös yhteisöllisyyden kasvattaminen sekä oman ruokaidentiteetin arvostuksen nostaminen. Tavoitteena on luoda jatkuvaa keskustelua ruuan ja varsinkin sen perinteiden ympärille sekä tuoda myös tutkittua ruokatietoa hankkeen kohderyhmälle. Hankkeessa toteutetaan interaktiivisia yritysvierailuja, facebook live-lähetyksiä ja opintomatkoja ruokatapahtumiin. Lisätiedot Ohjelma/Rahasto Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014–2020 (siirtymäkausi 2021–2022) Hankenumero 348417 Aloituspäivämäärä 01.04.2022 Loppumispäivämäärä 30.06.2024 Onko kyseessä Leader-hanke? kyllä Toimenpide Kehittämishanke Alatoimenpide 7.4 Maaseudun palvelut Toimenpiteen tyyppi Maaseudun palvelujen ja kylien kehittäminen Toimenpiteen tarkenne Maaseudun palvelut, kehittäminen, korjaus Hankeluonne Paikallinen/Alueellinen Asiasanat Elintarvikkeet kulttuuri yhteisöllisyys Ajankohtaista hankkeesta Hankkeen yhteyshenkilöt Vain kirjautuneet käyttäjät voivat kommentoida Kirjaudu sisään Luo uusi tili Hankkeen tiedot ELY-keskus Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus Leader-ryhmä AISAPARI ry Toteutuskunta KAUHAVA Kokonaisrahoitus 596,06 € Yksityinen rahoitus 59,61 € Julkinen rahoitus 536,45 € EU:n ja valtion osuus sekä mahdollinen kuntaraha Leader-ryhmältä: 536,45 € Julkisen rahoituksen jakautuminen: EU: 0,00 € Valtio: 493,54 € Kunnan suora rahoitus hankkeeseen: 0,00 € Kuntaraha Leader-ryhmältä: 42,91 € Muu julkinen tuki: 0,00 € Julkisen rahoituksen osuus: 90,00 % EU:n ja valtion osuus sekä mahdollinen kuntaraha Leader-ryhmältä: 90,00 % Jaa: