Hanke Kehittämishanke - 14105 Untuvikkojen laadun takaaminen ja viennin houkuttelevuus – tuotantokonsepti Satafood Kehittämisyhdistys ry 01.10.2015 - 18.03.2020 Päättynyt Hankkeen tiedot Ajankohtaista Yhteyshenkilöt Keskustelu Julkinen hankekuvaus Hankkeen päätavoitteena on kilpailukykyisen tuotannon kautta mahdollistaa tuotantomäärien nosto, jolla on positiivinen merkitys sekä tuottajan talouteen että välilliset vaikutukset myös hankkeen aluetalouteen. Hankkeen tavoite on luoda tuotantokonsepti broilerinuorikoille, munille sekä untuvikoille, jonka avulla saadaan Suomessa tuotetun untuvikon hinta ja laatu kansainvälisten markkinoiden vaatimalle tasolle. Tuotantokonseptissa painotetaan untuvikkojen terveyden- ja laadunvarmistusjärjestelmän tekoon, samalla luoden mahdollisimman kestävän ja laadukkaan untuvikon vientiin. Tuotantokonseptin ja untuvikon hyvinvointijärjestelmän luonnissa hyväksi käytetään DanHatch Finland Oy:n yhteistyötiloja niin nuorikkojenkasvatuksessa, munantuottajissa sekä broilerin alkukasvatuksessa. Lisätiedot Ohjelma/Rahasto Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014–2020 Hankenumero 14105 Aloituspäivämäärä 01.10.2015 Loppumispäivämäärä 18.03.2020 Onko kyseessä Leader-hanke? ei Toimenpide Kehittämishanke Alatoimenpide 16.2 Uusien tuotteiden ja menetelmien kehittäminen Toimenpiteen tyyppi Yhteistyö Toimenpiteen tarkenne Tiedonhankintahanke, teollinen tutkimus (tuki 80 %) Hankeluonne Alueiden välinen Asiasanat Biotalous Elintarvikevienti Hygienia Kansainvälisyys/kansainvälistyminen Riskien hallinta eläinten hyvinvointi kotieläintuotanto maatalous resurssitehokkuus siipikarja turvallisuus Ajankohtaista hankkeesta Hankkeen yhteyshenkilöt Vain kirjautuneet käyttäjät voivat kommentoida Kirjaudu sisään Luo uusi tili Hankkeen tiedot ELY-keskus Satakunnan ELY-keskus Toteutuskunta HUITTINEN Tukiprosentti: 80,00 % Jaa: