Hanke: Muut rahastot Tiedonvälitys Verkostoilla voimaa yhteistyöhön – Ruokasektorin koordinaatiohanke 01.12.2024 - 31.08.2027 Hankkeen tiedot Ajankohtaista Yhteyshenkilöt Keskustelu Julkinen hankekuvaus Valtakunnallisen hankkeen tavoitteena on tukea ja tehostaa eri tasoilla tapahtuvaa kehittämistyötä, tiivistää verkostoja ja yhteistyötä lähiruoka-, luomu- ja luonnontuotealan sektoreilla sekä täydentää teemoihin liittyvien ohjelmien toteuttamista. Tämä tapahtuu mm. mahdollistamalla kokemusten vaihtoa, toisilta oppimista, hyvien käytänteiden välittämistä sekä toimialaan liittyvää tietoa kokoamalla ja välittämällä. Rahoitus MMM, Ruokaketjurahoitus. Toteuttajat: Helsingin yliopisto ja Pro Luomu ry. Lisätiedot Ohjelma/Rahasto Muu Aloituspäivämäärä 01.12.2024 Loppumispäivämäärä 31.08.2027 Hankeluonne Valtakunnallinen koordinaatiohanke Asiasanat lähiruoka luomu luonnontuotteet verkostot Elintarvikkeet Ajankohtaista hankkeesta Tapahtumat Webinaari 8.4.2025 klo13:00 - 15:00 Elintarvikealan vienti- ja kansainvälisyys -verkostotapaaminen Tapahtuman järjestää: Helsingin yliopisto Hankkeen yhteyshenkilöt 4 jäsentä Päivi Töyli Kehittäjä, Hanketoimija Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti Päivi Töyli Kehittäjä, Hanketoimija Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti Juha Rutanen Aura Lamminparras Kehittäjä, Hanketoimija, Järjestötoimija - Ympäristö Pro Luomu ry Vain kirjautuneet käyttäjät voivat kommentoida Kirjaudu sisään Luo uusi tili Hankkeen tiedot Päätoteuttaja Helsingin yliopisto ELY-keskus Koko Suomi Kokonaisrahoitus 517 398,00 € Kansallinen rahoitus 376 662,00 € Tukiprosentti: 80,00 % Hankkeen yhteyshenkilö Päivi Töyli Kehittäjä, Hanketoimija Juha Rutanen Aura Lamminparras Kehittäjä, Hanketoimija, Järjestötoimija - Ympäristö Hankkeesta muualla Aitojamakuja.fi Jaa: