Opetustila
Asikkala

Asikkala Kalatalous

Koulutuskeskus Salpaus kuntayhtymä

Asikkala Kalatalous

Koulutuskeskus Salpauksen luonnonvara-alan toimipaikka sijaitsee kauniin Päijänteen rannalla, Asikkalassa. Vääksyyn on matkaa vain kuusi kilometriä ja Lahteen 30 kilometriä.

Luonnonvara-alan esittely

Kalatalous

Oletko kiinnostunut kalatalouden monipuolisesta maailmasta? Koulutuskeskus Salpauksen Asikkalan toimipiste tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden sukeltaa syvemmälle kalatalouden kiehtovaan alaan. Tutustu alla oleviin opiskelumahdollisuuksiin ja aloita matkasi kohti kalastusalan asiantuntijuutta!

Koulutuskeskus Salpauksessa voit suorittaa kalatalouden perus- ja ammattitutkinnon, jotka antavat vahvan perustan alan työtehtäviin. Opit niin teoreettisia perusteita kuin käytännön taitoja, ja saat mahdollisuuden harjoitella oppimaasi ammattilaisten ohjauksessa.

Henkilökohtaista Ohjausta ja Tukea

Koulutuskeskus Salpauksen kalatalouden opiskelijoille tarjotaan henkilökohtaista ohjausta ja tukea koko opintojen ajan. Kokeneet opettajat ja alan asiantuntijat auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi ja kehittymään kalatalouden ammattilaiseksi.

Hakeudu Kalatalouden Ammattilaiseksi Koulutuskeskus Salpauksessa!

Jos haluat aloittaa opintosi kalatalouden parissa Koulutuskeskus Salpauksessa Asikkalassa, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää opiskelumahdollisuuksista. Tartu tilaisuuteen ja rakenna urasi kalatalouden asiantuntijana!

Koulutus

Opetuskielet
Suomi

Linkkejä

Kalastaja - kalatalouden perustutkinto Kalanviljelijä - kalatalouden perustutkinto Kalanjalostaja - kalatalouden perustutkinto Kalastuksenohjaaja - kalatalouden perustutkinto Kalatalouden ammattitutkinto - Kalastusopastuksen osaamisala

Kasvinviljely

Viljely

Tuotteiden jälleenmyynti
Kyllä

Eläimet

Teknologia

Venekalustona useita perämoottoriveneitä, joista uusimpana Alucat W14 varustettuna 200 hv:n Suzuki perämoottorilla ja nykyaikaisella kalastuselektroniikalla.

Talvella liikumme moottorikelkoilla ja mönkijöillä.

Konekanta

Ilmastotoimet

Kestävä kalastaminen

Kuvagalleria

Asiasanat