Kuinka käynnistän vientiä? Mitkä ovat pienille ja alkaville vientiyrityksille sopivat kansainvälisille markkinoille pääsyn keinot? Kuuntele uusimmasta KIKE 5. Podcastista vinkkejä matalan kynnyksen mahdollisuuksista maailmalle menoon. Ulkomaiset elintarvikekaupan asiantuntijat nostavat esille potentiaalisia myyntikanavia keskeisistä vientimaista.
Podcastissa esittelyssä:
– SAKSA: MyEnso-kyläkaupat, Little Finland, joulutorit, teemamessut ja online-kaupat
– ETELÄ-KOREA: NoBrand-myymälät ja kahvilaketjut
– ITALIA: Eataly yritysten yhteismarkkinoinnin tapana, sekä uusi Nordic House
– GCC-maat: HoReCa-sektorin kanavat, viiden tähden hotellit ja Gulfood-messut
– UK: Costwold Fayre ja Scandinavian Kitchen
– ja paljon muita kiinnostavia kansainvälistymisen mahdollisuuksia.
Markkinatietoa jakavat:
– Arja Eisenblätter
– Kari Laihonen, Nordic Lines Food & Beverages Trading Ltd
– Ari Virtanen, RedWheel Ltd
– Jenni Mäkipää, Finnica Consulting
– Rita Smalley, Smalley & Co Ltd
– Jukka-Pekka Inkinen, Fennopromo
Jakso on viides osa kuusiosaisesta podcast-sarjasta, jonka toteuttaa Kiertotaloudesta lisää kilpailukykyä elintarvikevientiin (KIKE) -tiedonvälityshanke.
Katso jakso alta:
Vain kirjautuneet käyttäjät voivat kommentoida
Kirjaudu sisään Luo uusi tili