Offentlig projektbeskrivning
Artesaaniruoka - Aito - hankkeen tavoitteena on lisätä kuluttajien, yrittäjien ja yrittäjiksi aikovien tietoisuutta artesaaniruoasta. Tavoitteena on tuoda esille artesaaniruokayrittäjyydessä oleva mahdollisuus varsin pienilläkin panoksilla käynnistää ja monipuolistaa elintarvikeyrittäjyyttä. Tavoitteena on myös yleisesti edistää artesaaniruokayrittäjyyttä ja artesaaniruokatuotteiden sertifiointia. Hankkeen laajempana tavoitteena on monipuolistaa ja lisätä edelleen hankealueen Etelä-Savon, Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin alueen elintarvikeyrittäjyyttä. Hankkeessa jaetaan tietoa ja edistetään yrittäjien välistä verkostoitumista. Toteutetaan infoja ja työpajoja sekä opinto- ja yrittäjien verkostoitumismatkoja. Hanketta toteutetaan laajalla toimija- sekä sidosryhmäyhteistyöllä 1.8.2025--31.3.2027.
Mer information
Program/Fond
Euroopan maaseuturahasto 2023–2027
Projektnummer
339326
Slutdatum
31.03.2027
Är det ett Leader-projekt?
ei
Typ av landsbygd
Inre stadsområde
Åtgärd
Utvecklingsprojekt
Underåtgärd
Informationsförmedlingsprojekt
Typ av åtgärd
Informationsförmedlingsprojekt
Åtgärdens specifierare
Informationsförmedlingsprojekt
Projektkaraktär
Interregional
Målområde
SO0
Endast inloggade användare kan kommentera
Logga in Skapa nytt konto