Offentlig projektbeskrivning
Syftet är att skapa en lokal kulinarisk/gastronomisk region som är baserad på grönsaksnäringen och den lokala tomaten ¿ Röda Guldet. Projektet skall stimulera till fler aktiviteter/företagsverksamheter som i ett samarbete med redan existerande verksamheter leder fram till fler arbetstillfällen, fler besökare, bättre trivsel och utökade servicefunktioner. Projektet skall bidra till en utökad kompetens, ge coaching och skapa helheter för att lyfta regionens synlighet och funktion.
Mer information
Program/Fond
Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014–2020
Projektnummer
21830
Startdatum
31.03.2016
Slutdatum
18.09.2019
Är det ett Leader-projekt?
kyllä
Åtgärd
Utvecklingsprojekt
Underåtgärd
7.1 Utredningar och planer
Typ av åtgärd
Service på landsbygden och utveckling av byar
Åtgärdens specifierare
Utredningar och planer
Projektkaraktär
Lokal/Regional
Endast inloggade användare kan kommentera
Logga in Skapa nytt konto