Hanke
Utvecklingsprojekt - 145760

Fresh and local food – competitive advantages in rural areas

Haapaveden-Siikalatvan seudun kuntayhtymä

31.12.2020 - 30.12.2022

Är igång

Julkinen hankekuvaus

Fresh and local food - competitive advantages in rural areas -projektissa opitaan asiantuntijoilta paikallisten tuotteiden parempaa tuotteistamista ja markkinointia. Hankkeessa tutustutaan Hollannin ja Saksan maaseutualueiden hyviin käytäntöihin. Niitä ja niistä saatuja virikkeitä sovelletaan Keskipiste- ja Rieska-Leaderin alueen toimijoiden tarpeisiin. Hankkeessa on sekä suomalaisia että hollantilaisia ja saksalaisia asiantuntijoita, elintarvikeyrittäjiä ja -tuottajia. Paikallisten koulutusten ja työpajojen lisäksi järjestetään yksi ulkomaan matka Hollantiin ja Saksaan, sekä yksi näiden maiden toimijoiden vierailu Suomeen. Hanke toteuttaa koulutuksia ja työpajoja. Se pyrkii luomaan hyviä myyntikanavia näiden kolmen maan välille ja kartoittaa paikallisten tuotteiden brändin rakentamisen edellytykset ja mahdollisuudet. REKO-rinkien käyttämistä myyntikanavana kehitetään ja syvennetään.

Lisätiedot

Ohjelma/Rahasto

Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014 - 2020 (siirtymäkausi 2021 - 2022)

Hankenumero

145760

Aloituspäivämäärä

31.12.2020

Loppumispäivämäärä

30.12.2022

Onko Leader

kyllä

Toimenpide

Utvecklingsprojekt

Alatoimenpide

16.10 Andra samarbetsprojekt

Toimenpiteen tyyppi

Samarbete

Toimenpiteen tarkenne

Projekt som inte omfattar statligt stöd (100 procent)

Hankeluonne

Internationell

Erityistavoite

3

Asiasanat

Internationell/Internationalisering
Livsmedelsexport
kommunikation
marknadsföring
nätverk
produktutveckling

Ajankohtaista hankkeesta

Hankkeen yhteyshenkilöt