Offentlig projektbeskrivning
Fresh and local food - competitive advantages in rural areas -projektissa opitaan asiantuntijoilta paikallisten tuotteiden parempaa tuotteistamista ja markkinointia. Hankkeessa tutustutaan Hollannin ja Saksan maaseutualueiden hyviin käytäntöihin. Niitä ja niistä saatuja virikkeitä sovelletaan Keskipiste- ja Rieska-Leaderin alueen toimijoiden tarpeisiin. Hankkeessa on sekä suomalaisia että hollantilaisia ja saksalaisia asiantuntijoita, elintarvikeyrittäjiä ja -tuottajia. Paikallisten koulutusten ja työpajojen lisäksi järjestetään yksi ulkomaan matka Hollantiin ja Saksaan, sekä yksi näiden maiden toimijoiden vierailu Suomeen. Hanke toteuttaa koulutuksia ja työpajoja. Se pyrkii luomaan hyviä myyntikanavia näiden kolmen maan välille ja kartoittaa paikallisten tuotteiden brändin rakentamisen edellytykset ja mahdollisuudet. REKO-rinkien käyttämistä myyntikanavana kehitetään ja syvennetään.
Mer information
Program/Fond
Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014–2020 (siirtymäkausi 2021–2022)
Projektnummer
145760
Startdatum
01.01.2021
Slutdatum
15.01.2025
Är det ett Leader-projekt?
kyllä
Åtgärd
Utvecklingsprojekt
Underåtgärd
16.10 Andra samarbetsprojekt
Typ av åtgärd
Samarbete
Åtgärdens specifierare
Projekt som inte omfattar statligt stöd (100 procent)
Projektkaraktär
Internationell
Endast inloggade användare kan kommentera
Logga in Skapa nytt konto