Offentlig projektbeskrivning
Hankkeen tavoitteena on saattaa HMS ry:n lahtivaja ja työskentelytilat siellä 2020-luvulle siten, että ne ovat asianmukaisia vähintään seuraavat 30 vuotta. Käytännössä tavoitteena on uudistaa nykyinen lahtivaja pienen laajennusosan kanssa siten, että saamme luotua selkeän ja elintarvikehyväksytyn ruhon- ja lihankäsittelyprosessin: 1. ns. likainen tila nylkemistä varten 2. kylmiötila lihan riiputtamista varten 3. ns. puhdas tila lihan paloittelua ja myöhemmin ehkä myös jatkojalostusta varten. Hankkeen lopputuloksena Hauhon pitäjässä on elintarvikehyväksytty ruhon- ja lihankäsittelytila. Se mahdolistaa myös metsästysseuran ulkopuolisille esim. muille metsästysseuroille ruhojen ja lihankäsittelyn lähiseudulla (SRVA-toiminta) ympärivuotisesti.
Mer information
Program/Fond
Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014–2020 (siirtymäkausi 2021–2022)
Projektnummer
190401
Startdatum
01.02.2022
Slutdatum
18.10.2023
Är det ett Leader-projekt?
kyllä
Åtgärd
Allmännyttigt investeringsprojekt
Underåtgärd
7.4 Service på landsbygden
Typ av åtgärd
Service på landsbygden och utveckling av byar
Åtgärdens specifierare
Landsbygdsservice, investering
Projektkaraktär
Lokal/Regional
Endast inloggade användare kan kommentera
Logga in Skapa nytt konto