Offentlig projektbeskrivning
Vuonna 2015 julkaistiin silloisen Eviran arvioima Hyvän käytännön ohje tuorekasviksia pilkkoville yrityksille. Ohjeeseen on koottu hyvän käytännön ohjeiden lisäksi toimialaa koskevaa lainsäädäntöä, tietoa omavalvonnasta sekä kasviskohtaisista erityispiirteistä. Ruokaviraston ohjeen mukaan Hyvän käytännön ohje tulisi päivittää tietyin väliajoin vastaamaan tämän päivän vaatimuksia. Jos hyvän käytännön ohjeen sisältö ei ole ajan tasalla, se saatetaan poistaa Ruokaviraston ja komission hyväksyttyjen hyvän käytännön ohjeiden luettelosta. ”Hyvän käytännön ohje tuorekasviksia pilkkoville yrityksille” laadittiin yhteistyössä yritysten kanssa. Ohje arvioitiin Evirassa ja se hyväksyttiin kansalliseksi hyvän käytännön ohjeeksi. Yritykset käyttävät ohjetta laatiessaan omavalvontaohjeistustaan ja kun kaipaavat muuta alaan liittyvää tietoa.Ohjeen päivityksestä tiedotetaan laajasti eri kanavien kautta.
Mer information
Program/Fond
Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014–2020
Projektnummer
145065
Startdatum
31.12.2020
Slutdatum
26.09.2022
Är det ett Leader-projekt?
ei
Åtgärd
Utvecklingsprojekt
Underåtgärd
1.2 Informationsförmedling och demonstrationer
Typ av åtgärd
Utbildning och information
Åtgärdens specifierare
Informationsförmedling och demonstrationsåtgärder, utveckling
Projektkaraktär
Lokal/Regional
Endast inloggade användare kan kommentera
Logga in Skapa nytt konto