Offentlig projektbeskrivning
Hankkeessa kehitetään Kalajoki-menu paikallisista tuotteista hyödynnettäväksi koko Kalajoen alueella yhdistyksille, yrittäjille, pop-up päiviin, kahviloihin, ravintoloihin, keittiöille. Hankkeessa tuotteistetaan Kalajoki-menu. Menulle tuotetaan reseptiikka ja laadukkaat esittelymateriaalit, joissa tuodaan esille "kalajokisuus" ja puhdas lähituotanto vastaten kasvavaan ruokamatkailijoiden ja kuluttajien kasvavaan tarpeeseen. Hanke aktivoi eri verkostoja, kuten yhdistyksiä, kuntaa ja yrittäjiä yhteistyöhön. Tuottajat – jalostajat – ravintolat – matkailuyritykset – yhdistykset – kunta -ketju tulee tässä näkymään kokonaisuudessaan yhteistyössä. Menun ytimessä on tarinallistaminen ja meren läheisyys / merellisyys tulee osaltaan näkymään tässä hankkeessa vahvasti.
Mer information
Program/Fond
Euroopan maaseuturahasto 2023–2027
Projektnummer
269592
Slutdatum
30.12.2025
Är det ett Leader-projekt?
kyllä
Typ av landsbygd
Kärnlandsbygd
Åtgärd
Utvecklingsprojekt
Underåtgärd
Samarbetsprojekt för utveckling av service och verksamhetsmiljö på landsbygden
Typ av åtgärd
Samarbetsprojekt
Åtgärdens specifierare
Koordinerings- och aktiveringsprojekt
Projektkaraktär
Lokal/Regional
Målområde
SO8
Endast inloggade användare kan kommentera
Logga in Skapa nytt konto