Projekt
Beredningspenning - 301035

Kraatterijärvi GEOfood -yritysryhmän valmisteluhanke

Seinäjoen Ammattikorkeakoulu Oy

- 30.01.2025

Är igång

Offentlig projektbeskrivning

Seinäjoen ammattikorkeakoulu (SeAMK) toimii Kraatterijärvi GEOfood -yritysryhmän valmisteluhankkeen toteuttajana. Yhteistyökumppanina toimii Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy (JPYP). SeAMK vastaa valmisteluhankkeen toteutuksesta hankesuunnitelman mukaisesti. JPYP vastaa hankkeessa tiedonvälityksestä hankkeen kohderyhmälle. Valmisteluhankkeen toimenpiteenä kootaan Kraatterijärvi Geoparkin alueella toimivista ruokaketjuun kuuluvista yrityksistä yritysryhmä, laaditaan yritysryhmähankkeelle suunnitelma budjetteineen ja haetaan rahoitusta valmisteluhankkeen tuloksena syntyvälle yritysryhmähankkeelle. Varsinaisen yritysryhmähankkeen tavoitteena on kehittää ja nostaa GEOfood-brändi osaksi Kraatterijärvi Geopark -alueen ruokatuottajien, -jalostajien ja ravintoloiden palvelutarjontaa sekä synnyttää Kraatterijärvi GEOfood –verkosto. Valmisteluhankkeen tuloksena syntyy yritysryhmä ja haettava yritysryhmähanke. Valmisteluhankkeen aikana tietoisuus GEOfoodista lisääntyy ja mukana olevien yritysten keskinäinen tunteminen lisääntyy. Valmisteluhankkeen kohderyhmänä on Kraatterijärvi UNESCO Global Geoparkin toiminta-alueen (Alajärvi, Evijärvi, Lappajärvi ja Vimpeli) ruokaketjussa toimivat tuottajat ja yritykset sekä matkailualan toimijat. Tavoitteena on saada mukaan kymmenen yritystä. Valmisteluhankkeen toteutusaika on 15.8.2024-31.1.2025 ja toteutusalue Kraatterijärvi UNESCO Global Geoparkin toiminta-alue eli Alajärvi, Evijärvi, Lappajärvi ja Vimpeli sekä mahdollisesti Kraatterijärvi Geoparkin puskurivyöhyke.

Mer information

Program/Fond

Euroopan maaseuturahasto 2023–2027

Projektnummer

301035

Slutdatum

30.01.2025

Är det ett Leader-projekt?

ei

Typ av landsbygd

Inre stadsområde

Åtgärd

Beredningspenning

Underåtgärd

Samarbetsprojekt för utveckling av service och verksamhetsmiljö på landsbygden

Typ av åtgärd

Samarbetsprojekt

Åtgärdens specifierare

Beredningspenning för företags- eller jordbrukarsgruppsprojekt, 5 000 €

Projektkaraktär

Lokal/Regional

Målområde

SO8

Aktuellt om projektet

Projektets kontaktpersoner