Offentlig projektbeskrivning
Naantalin matkailutuotteissa keskeisellä sijalla ovat lähiruoka, meri ja saaristo. Tämän hankkeen tavoitteena on, että Naantalin saariston lähiruuan kehittämismahdollisuudet selvitetään. Saariston elinvoimaa lisätään: paikalliskulttuuri, saaristolaisperinne ja tarinallistaminen huomioidaan kehittämistyössä. Hanke nostaa paikallisia saaristotuotteita esiin uudella tavalla ja siinä tuetaan paikallisten yritysten toimintaedellytyksiä parannetaan. Tavoitteena on edistää saariston toimijoiden: yrittäjien ja yhdistysten välisiä verkostoja ja yhteistyötä. Uusien tuoteiden jatkojalostaminen tapahtuu yhteistyönä. Hankkeessa lisätään myös osallistujien valmiuksia yhteisillä työpajoilla ja koulutuksella. Ajatuksena on Naantalin liittäminen osaksi Ahvenanmaalta alkanutta Skördefest-tapahtumaa. Kohderyhmänä ovat saariston elintarvikeyrittäjät, tuottajat ja matkailu- ja ravitsemuspalvelut sekä saariston yhdistykset.
Mer information
Program/Fond
Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014–2020
Projektnummer
86528
Startdatum
31.12.2018
Slutdatum
14.09.2022
Är det ett Leader-projekt?
kyllä
Åtgärd
Utvecklingsprojekt
Underåtgärd
7.4 Service på landsbygden
Typ av åtgärd
Service på landsbygden och utveckling av byar
Åtgärdens specifierare
Landsbygdsservice, utveckling
Projektkaraktär
Lokal/Regional
Endast inloggade användare kan kommentera
Logga in Skapa nytt konto