Offentlig projektbeskrivning
Kyseessä on puolen vuoden ja neljän kunnan yhteinen esiselvityshanke, jossa selvitetään ko. kuntien yritysten kiinnostusta lähiruoka- ja matkailuelinkeinonsa kehittämiseen. Myös elinkeinot, jotka liittyvät läheisesti lähiruokaan liittyvien raaka-aineiden hankintaan ja/tai myyntiin ovat tutkimuksen kohteena (esim. ravintolat ja maatilat). Kyseiset elinkeinot ovat tärkeitä edellä mainituille alueilla. Tavoitteena on saada selvyys miten alueiden yritykset haluavat kehittää kyseisiä elinkeinoja ja heidän halukkuus tiivimpään yhteistyöhön toistensa kanssa. Mikäli yrityksiltä löytyy halukkuutta toimintojensa kehittämiseen ja yhteistyön lisäämiseen, niin voidaan lähteä muodostamaan varsinaista, isompaa kaksivuotista yhteishanketta. Mikä ja millainen on hankkeen muoto, selviää tässä esiselvityksessä. Toisin sanoen, syntyykö yritysryhmiä, jolloin kyseessä on yritysryhmähankkeita vai onko hankkeessa mukana myös kunnat, jolloin kyseessä on alueellinen yhteistyöhanke kuntien ja yritysten osarahoittamana.
Mer information
Program/Fond
Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014–2020 (siirtymäkausi 2021–2022)
Projektnummer
176330
Startdatum
31.10.2021
Slutdatum
28.06.2024
Är det ett Leader-projekt?
kyllä
Åtgärd
Utvecklingsprojekt
Underåtgärd
7.1 Utredningar och planer
Typ av åtgärd
Service på landsbygden och utveckling av byar
Åtgärdens specifierare
Utredningar och planer
Projektkaraktär
Lokal/Regional
Endast inloggade användare kan kommentera
Logga in Skapa nytt konto