Offentlig projektbeskrivning
Lapissa on tehty määrätietoista työtä lähiruoan käytön edistämiseksi. Lähiruokahankintojen kasvaessa on tarve lisätä lähikalan käytön mahdollisuuksia ammattikeittiöissä, jalostusketjuja ja verkostoja. Kalastussesonkien ja ammattikeittiöiden tarpeen yhteensovittaminen vaatii työtä. Tämä hanke keskittyy lappilaisen lähikalan menekin edistämiseen, jossa tulee yhteensovittaa ammattikeittiöiden hankinnat, kalan tuotanto ja tuotejalostus, varastointi ja jakelu. Hankkeen tavoite on löytää käytännön ratkaisuja edellä mainittuihin asioihin.
Mer information
Program/Fond
Euroopan meri-, kalatalous- ja vesiviljelyrahaston Suomen ohjelma 2021–2027
Projektnummer
315184
Startdatum
01.03.2025
Slutdatum
30.11.2026
Är det ett Leader-projekt?
ei
Åtgärd
Hållbart vattenbruk, beredning och saluföring
Underåtgärd
2.2 Främja saluföring, kvalitet och mervärde för fiskeri- och vattenbruksprodukter samt beredning av sådana produkter
Typ av åtgärd
Främja saluföring, kvalitet och mervärde
Åtgärdens specifierare
Säljfrämjande insatser
Endast inloggade användare kan kommentera
Logga in Skapa nytt konto