Projekt
Utveckling - 140694

Ökad köttkvalitet från Åland – från producent till konsument

Ålands Hushållningssällskap rf

14.09.2020 - 27.02.2023

Är igång

Offentlig projektbeskrivning

Som en del av utvecklingsarbetet inom den åländska livsmedelsstrategin anordnar Ålands Hushållningssällskap en seminariedag där köttkvalitet - från producent till konsument, står i fokus. Ålands Hushållningssällskap har startat upp ett projekt där huvudmålet är ökad lönsamhet för producenten, bland annat genom utveckling av köttprodukter av hög kvalitet. Projektets tyngdpunkt ligger på betesbaserad köttproduktion och ska därför gynna nyttjandet av åländska naturbeten. Som ett led i detta vill vi bjuda in alla intresserade till en seminariedag där vi gör en djupdykning i temat köttkvalitet. Med hjälp av våra talare får vi följa köttets väg från gården, via partihandeln, till kocken som konsument.

Mer information

Program/Fond

Ahvenanmaan kehittämisohjelma

Projektnummer

140694

Startdatum

14.09.2020

Slutdatum

27.02.2023

Är det ett Leader-projekt?

ei

Åtgärd

Utveckling

Underåtgärd

1.1 Kunskapsöverföring och informationsåtgärder- stöd till yrkesutbildning och kompetensutvecklingsåtgärder

Typ av åtgärd

Kunskaps överföring

Åtgärdens specifierare

Kunskapsöverföring och information

Projektkaraktär

Lokal/Regional

Aktuellt om projektet

Projektets kontaktpersoner