Offentlig projektbeskrivning
Som en del av utvecklingsarbetet inom den åländska livsmedelsstrategin anordnar Ålands Hushållningssällskap en seminariedag där köttkvalitet - från producent till konsument, står i fokus. Ålands Hushållningssällskap har startat upp ett projekt där huvudmålet är ökad lönsamhet för producenten, bland annat genom utveckling av köttprodukter av hög kvalitet. Projektets tyngdpunkt ligger på betesbaserad köttproduktion och ska därför gynna nyttjandet av åländska naturbeten. Som ett led i detta vill vi bjuda in alla intresserade till en seminariedag där vi gör en djupdykning i temat köttkvalitet. Med hjälp av våra talare får vi följa köttets väg från gården, via partihandeln, till kocken som konsument.
Mer information
Program/Fond
Ahvenanmaan kehittämisohjelma
Projektnummer
140694
Startdatum
14.09.2020
Slutdatum
27.02.2023
Är det ett Leader-projekt?
ei
Åtgärd
Utveckling
Underåtgärd
1.1 Kunskapsöverföring och informationsåtgärder- stöd till yrkesutbildning och kompetensutvecklingsåtgärder
Typ av åtgärd
Kunskaps överföring
Åtgärdens specifierare
Kunskapsöverföring och information
Projektkaraktär
Lokal/Regional
Endast inloggade användare kan kommentera
Logga in Skapa nytt konto