Offentlig projektbeskrivning
Pop up -lähiruokatapahtumahankkeen tarkoituksena on pilotoida lähituottajien yhteinen pop up -ruokatapahtuma, joka popahtaa Liiverin alueella (Seinäjoki, Ilmajoki, Jalasjärvi) tyhjiin liikekiinteistöihin tai vastaaviin tiloihin viikoksi kerrallaan ja kullakin paikkakunnalla 2-3 kertaa eri vuodenaikoina. Hanketta toteutetaan aikavälillä 1.3.2016.-31.1.2017 ja sitä toteuttaa Into Seinäjoki Oy.
Mer information
Program/Fond
Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014–2020
Projektnummer
20372
Startdatum
01.03.2016
Slutdatum
30.04.2019
Är det ett Leader-projekt?
kyllä
Åtgärd
Utvecklingsprojekt
Underåtgärd
16.4 Korta distributionskedjor för livsmedel
Typ av åtgärd
Samarbete
Åtgärdens specifierare
Utvecklingsprojekt för produkter, tjänster och processer, experimentell utveckling (60 procent).
Projektkaraktär
Lokal/Regional
Endast inloggade användare kan kommentera
Logga in Skapa nytt konto