Offentlig projektbeskrivning
Hankkeen tavoitteena on selvittää ne mahdollisuudet, joilla vähäarvoinen särkikala voidaan prosessoida uudella tavalla (fermentointi) ihmisravinnoksi sekä analysoida tapoja, joilla taloudellinen ja tuotannollinen toiminta on järkevää. Lisäksi tutkitaan sitä, miten Etelä-Suomen rannikkoalueelle voidaan perustaa oma jalostusyksikkö ja luoda lisää työllisyyttä kyseiselle alueelle.
Mer information
Program/Fond
Euroopan meri-, kalatalous- ja vesiviljelyrahaston Suomen ohjelma 2021–2027
Projektnummer
302714
Startdatum
12.06.2024
Slutdatum
30.03.2025
Är det ett Leader-projekt?
ei
Åtgärd
Hållbart vattenbruk, beredning och saluföring
Underåtgärd
2.2 Främja saluföring, kvalitet och mervärde för fiskeri- och vattenbruksprodukter samt beredning av sådana produkter
Typ av åtgärd
Främja saluföring, kvalitet och mervärde
Åtgärdens specifierare
Innovationer, utveckling och rådgivning om förädling av fisk
Endast inloggade användare kan kommentera
Logga in Skapa nytt konto