Projekt
Utvecklingsprojekt - 14105

Untuvikkojen laadun takaaminen ja viennin houkuttelevuus – tuotantokonsepti

Satafood Kehittämisyhdistys ry

01.10.2015 - 18.03.2020

Avslutat

Offentlig projektbeskrivning

Hankkeen päätavoitteena on kilpailukykyisen tuotannon kautta mahdollistaa tuotantomäärien nosto, jolla on positiivinen merkitys sekä tuottajan talouteen että välilliset vaikutukset myös hankkeen aluetalouteen. Hankkeen tavoite on luoda tuotantokonsepti broilerinuorikoille, munille sekä untuvikoille, jonka avulla saadaan Suomessa tuotetun untuvikon hinta ja laatu kansainvälisten markkinoiden vaatimalle tasolle. Tuotantokonseptissa painotetaan untuvikkojen terveyden- ja laadunvarmistusjärjestelmän tekoon, samalla luoden mahdollisimman kestävän ja laadukkaan untuvikon vientiin. Tuotantokonseptin ja untuvikon hyvinvointijärjestelmän luonnissa hyväksi käytetään DanHatch Finland Oy:n yhteistyötiloja niin nuorikkojenkasvatuksessa, munantuottajissa sekä broilerin alkukasvatuksessa.

Mer information

Program/Fond

Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014–2020

Projektnummer

14105

Startdatum

01.10.2015

Slutdatum

18.03.2020

Är det ett Leader-projekt?

ei

Åtgärd

Utvecklingsprojekt

Underåtgärd

16.2 Pilotering och utveckling av nya produkter och metoder inom bioekonomi

Typ av åtgärd

Samarbete

Åtgärdens specifierare

Datainsamlingsprojekt, industriell forskning (80 procent).

Projektkaraktär

Interregional

Aktuellt om projektet

Projektets kontaktpersoner