Tapahtuma on suunnattu pohjoissavolaisille ruoka-alan toimijoille, kuten alkutuottajille, jatkojalostajille ja ammattikeittiöille. Haluamme tuoda yhteen sekä tuottajat että palvelusektorin toimijat, jotta kysyntä ja tarjonta kohtaavat paremmin. Yhteistyöllä voidaan parantaa tuotteiden saatavuutta, optimoida pakkauksia ja kehittää ratkaisuja, jotka palvelevat kaikkia osapuolia. Tapahtuma tarjoaa myös loistavan tilaisuuden verkostoitua ja luoda uusia yhteistyökuvioita! Voit löytää uusia asiakkaita, kumppaneita tai kehitysideoita, jotka vievät liiketoimintaasi eteenpäin.
Tervetuloa mukaan suunnittelemaan toimivia pakkauksia!
Mitä pakkaat? Kenelle pakkaat? Miten pakkaat?
Näihin kysymyksiin etsimme vastauksia tuottajien, ammattikeittiöiden ja pakkaussuunniteluopiskelijoiden yhteisessä pakkaustyöpajassa.
Työpajan tavoitteena on kehittää ammattikäyttöön suunnattuja uusia pakkausratkaisuja. Kehitämme yhdessä kustannustehokkaita ja ekologisia ratkaisuja ottaen huomioon riittävän suuret pakkauskoot ja ruuan säilyvyyden. Tavoitteena on tuoda esiin sekä tuottajan, että ravintola-alan ammattilaisen tarpeet ja toiveet ja etsiä niihin ratkaisuja. Työpajassa saat tietoa erilaisista pakkauksista, niiden toiminnallisuudesta, tehokkuudesta, käytännöllisyydestä ja logistiikasta. Työpajan aluksi kuulemme pakkausalan ammattilaiselta Mika Santaselta (Inpack) inspiroivia case-esimerkkejä, jonka jälkeen ideoimme yhdessä uudenlaisia pakkausratkaisuja. Voep olla että hyövyt, jos tuot ihtes.
Voit tuoda myös mukanasi tuotteen, jolle tarvitset pakkauksen, tai kehittämistä kaipaavan pakkausratkaisun. Jotkut yritykset voivat saada jatkokehitysprojekteja opiskelijoiden kanssa! – Tämä tilaisuus kannattaa hyödyntää.