Järjestäjänä Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti Seinäjoki. Työpajat-linkissä lisätietoja.
Erotu tarinallistamalla! Tarinallistamalla vauhtia ruokatuotteiden myyntiin
- Mitä on tarinallistaminen? Mitä hyötyä siitä on ruokatuotteen myynnissä?
- Tarinallistaminen käytännössä – esimerkkejä ruokatuotteen tarinallistamisesta
- Stooripuu-paja: Tunnista oman yrityksesi tarinaelementit
- Tarinaelementtien testaus ja oman ydintarinan 1. versio
Kouluttajana Anne Kalliomäki, Tarinakone Oy:sta. Anne on tarinallistamisen eli tarinalähtöisen palvelumuotoilun paras asiantuntija Suomessa, takana satoja tarinallistamisen koulutuksia ja jo yli sata ydintarinaa erilaisille yrityksille. Hän on kirjoittanut palkitun kirjan ”Tarinallistaminen – palvelukokemuksen punainen lanka”. Anne on myös osa Visit Finland akatemian valmentajien verkostoa.
Järjestäjänä Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti, Työpajat-linkissä lisätietoja.
Ilmoittaudu www.bit.ly/askel2022
Lisätietoja hannele.suvanto@helsinki.fi