Live-tapahtuma
06.07.2023 klo 10:00 - 14:00

6.7 Pellonpiennarpäivä, Kemppaalan tila, Hyrynsalmi

Tule kuuntelemaan Kainuun maaseutuhallinnon ammattilaisten vinkit Vipu-Mobiilin käyttöönottoon ja siitä, miten mobiilisovelluksesta saat hyödyt irti Vipu – palvelun tueksi. Lisäksi paikalla Pro Agrian kasvituotannon asiantuntijat demoamassa Visu-ennusteen käytön hyödyistä ja Luke KasKas sovelluksen toimintoja rikkakasvi- kasvitauti- ja tuhoeläintiedon keräämiseen. Esittelyssä myös kasvulohkojen mittaamiseen käytettävä sovellus Field Navigator.

Paljon on uutta tullut tälle ohjelmakautta, kuten esimerkiksi satelliittivalvonta, sähköiset tukihakemukset, peltotukien hakujen muutokset, erilaisten toimintaa tukevien sovellusten käyttöönotot, kuten viljelijöille räätälöity Vipu-Mobiili Vipupalvelun tueksi.
Tule kuuntelemaan Kainuun maaseutuhallinnon ammattilaisten vinkit Vipu-Mobiilin käyttöönottoon ja siitä, miten mobiilisovelluksesta saat hyödyt irti Vipu – palvelun tueksi. Lisäksi paikalla Pro Agrian kasvituotannon asiantuntijat demoamassa Visu-ennusteen käytön hyödyistä ja Luke KasKas sovelluksen toimintoja rikkakasvi- kasvitauti- ja tuhoeläintiedon keräämiseen.
Esittelyssä myös kasvulohkojen mittaamiseen käytettävä sovellus Field Navigator.
Jos haluat itse ottaa Vipu – mobiilin tilaisuudessa ohjatusti jo haltuun, etkä sitä vielä ole ladannut tai rekisteröitynyt käyttäjäksi, varaa mukaasi sähköiseen tunnistautumiseen tarvittavat tunnukset, kuten pankkitunnukset tai vastaavat. Välttämätöntä se ei kuitenkaan ole.
Päivän aikana käydään aluksi hieman teoriaa, mutta pääpaino on konkreettisessa tekemisessä ja sovelluksiin tutustumisessa ammattilaisten ohjauksessa asian ytimessä eli pellolla.
Nähdään pellonpientareella!