Live-tapahtuma
12.10.2022 klo 08:00 - 18:00

Agrifuture 2022

Tervetuloa Iisalmeen syksyn parhaimpaan maatalousalan seminaariin! Tämän vuoden seminaarin teema on: maatilan kokonaisuuden ja muutoksen johtaminen, jatkuvuuden turvaaminen ja yrittäjien hyvinvointi.

Seminaarista saat tuotantosuunnasta riippumatta vinkkejä johtamistaitoihin, työkaluja oman hyvinvointisi ylläpitämiseen sekä yrityksesi jatkuvuuden turvaamiseen. Asiantuntijaklinikoissa voit kysellä Sinua mietityttäviä asioista sekä hakea keskusteluissa vertaistukea – ja kenties luoda uusia yhteistyökumppanuuksiakin muiden yrittäjien kanssa!

Kenelle seminaari on tarkoitettu: maatalousyrittäjät, maatalouden asiantuntijat, sidosryhmät sekä alan opiskelijat.
Toteutus: Osa päivätilaisuuden luennoista on hybriditoteutuksella (= osallistuminen paikan päällä Iisalmessa + Zoom-videoetäyhteys). Iltatilaisuuteen ei ole videoyhteyttä.
Seminaari järjestetään Savonia-ammattikorkeakoulun Iisalmen kampuksella (Haukisaarentie 2). Päivä jatkuu iltatilaisuudella Ravintola Raatihuoneella.
Hinta: Päivätilaisuus on maksuton ja osallistujamäärää ei ole rajoitettu. Iltatilaisuuden sponsoroidun illalliskortin hinta tarkentuu myöhemmin. Iltatilaisuuteen on rajoitettu osallistujamäärä (70).

Ohjelma päivittyy osoitteeseen: https://maatila2030.savonia.fi/tietopankki/agrifuture-seminaari-12-10-2022

Kiinnostaako yhteistyö? Ole yhteydessä. Yhteistyökumppanina saat näkyvyyttä tapahtuman somemarkkinoinnissa sekä näkyvyyttä itse seminaaripäivässä Iisalmen kampuksella.

Heräsikö kysyttävää tai jäikö mielenpäälle jotain askarruttavaa? Soita tai laita viestiä: Kaisa Hyvönen, puh. 044-7856935, sähköposti: kaisa.hyvonen@savonia.fi tai Anne-Mari Heikkinen, puh. 044 7050401, anne-mari.heikkinen@mtk.fi

Päivän suunnittelussa ovat olleet Välitä viljelijästä -projekti/Mela, LähiTapiola, Innostu tiedosta/MTK Pohjois-Savo, Maatila 2030-hanke/Savonia sekä SavoFarm 4.0/YSAO