Webinaari
28.09.2023 klo 08:30 - 09:30

Älykkäät kyläaamukahvit

Älykkäät kyläaamukahvit palaavat jälleen syyskaudelle! Uuden ohjelmakauden maaseudun kehittämishankkeiden haku on auki ja odotamme innolla ensimmäisten rahoituspäätösten saapumista Älykkäät kylät-hankkeiden osalta. Katsotaan sillä välin hetkeksi menneeseen. Mitä voimme oppia viime ohjelmakauden aikana toteutetuilta Älykkäät kylät hankkeilta? Suunnataan ajatuksia myös tulevaan. Miten älykkäillä ratkaisuilla voitaisiin vastata tulevaisuuden haasteisiin, joita maaseudulla kohdataan?

Tervetuloa kuuntelemaan inspiroivia esimerkkejä ja puheenvuoroja 28.9.2023 klo 8:30-9:30 välille!

Verkkotapaamisen tallenne löytyy Maaseutuverkoston YouTube-kanavalta, katso tallenne tästä!

Ohjelma:

Älykkäät kyläaamukahvit -verkkotilaisuus on suunnattu potentiaalisille Älykäs kylä -hankkeen hakijoille, kylätoimijoille ja rahoittajille.  Tilaisuuden esitykset tallennetaan, mutta keskusteluosuutta ei.

Älykkäät kylät ovat maaseutualueiden yhteisöjä, jotka kehittävät innovatiivisia ratkaisuja paikallisiin haasteisiin. Älykkäät kylät eivät ole pelkkää teknologiaa, vaan sen keskiössä ovat ihmiset. Olitpa kokenut konkari tai hakemuksen jättämisemisestä haaveileva, tule mukaan virtuaalisille kyläaamukahveille kuulemaan ja keskustelemaan Älykkäiden kylien mahdollisuuksista.

Lisätietoja tapahtumasta verkostoasiantuntija Heidi Kohtalalta (heidi.kohtala@ruokavirasto.fi)