Live-tapahtuma
17.10.-19.10.2023

Artesaaniruoan SM-kisat

Artesaaniruoan SM-kilpailut järjestetään nyt ensimmäistä kertaa Lapissa Rovaniemellä 17.-19. lokakuuta 2023. Tapahtuma on kolmipäiväinen ja pitää sisällään mm. kaikille avoimet syysmarkkinat Lapin ammattikorkeakoululla.

Artesaaniruoan SM-kilpailut on tarkoitettu pienille ruoka- ja elintarvikealan yrityksille, jotka jatkojalostavat elintarvikkeita paikallisista, kotimaisista raaka-aineista, käsityömäisesti, ilman lisäaineita.

Kilpailu lisää artesaaniruokatuotteiden tunnettavuutta ja vauhdittaa tuotteiden markkinointia ja myyntiä. Kilpailu toimii yrityksille myös tuotteiden ja liiketoiminnan kehittämisen työkaluna.

Artesaaniruoan SM-kilpailut järjestetään nyt ensimmäistä kertaa Lapissa Rovaniemellä 17.-19. lokakuuta 2023. Kilpailu on avoin yrittäjille Suomesta, Ruotsista ja Norjasta ja tämän vuoden teemana on arktinen artesaaniruoka.

18.10. järjestetään Lapin ammattikorkeakoulun kampusalueella myös suuret artesaaniteemaiset Syysmarkkinat! Markkinat kokoavat ruoan, luonnontuotteiden ja käsitöiden myyjiä koko kilpailualueelta.

Kaikki artesaaniruoasta kiinnostuneet ovat myös tervetulleita ilmoittautumaan muuhun kisapäivien ohjelmaan, kuten artesaaniruokaseminaariin sekä tutustumisretkelle alueen yrityksiin.

Kisapäivien tarkemman ohjelman löydät täältä.

Ilmoittautuminen oheisohjelmaan täältä.

Kilpailutuotteiden ilmoittaminen on sulkeutunut. Artesaaniruokaseminaariin ja muuhun oheisohjelmaan ilmoittautuminen on auki 1.10. saakka.

Liittyvät aiheet