Live-tapahtuma
17.10.2023 klo 18:00 - 20:00

Arvokkaat savolaiset metsämme ja metsäsuhteemme ennen, nyt ja tulevaisuudessa, Juva

Etelä-Savon metsät ovat tärkeitä omistajalleen, yhteiskunnalle, ympäristölle ja teollisuudelle. Millaisia merkityksiä metsiin liittyy? Mitä sinä odotat Etelä-Savon metsien käytöltä? Miltä näyttää eteläsavolainen metsä sadan vuoden päästä? Millaiset metsät haluat jättää tuleville sukupolville? Miten voisimme edistää rakentavaa ja moniäänistä keskustelua metsistä?

Tule mukaan keskustelemaan metsäsuhteista ja Etelä-Savon metsien merkityksestä ja käytöstä ennen, nyt ja tulevaisuudessa!

Tilaisuuden aluksi kuulemme Suomen Metsämuseo Luston tutkimuspäällikkö Reetta Karhunkorvan alustuksen metsäsuhteista ja Suomen metsäkeskuksen metsätilarakenteen asiantuntija Esa Lappalaisen alustuksen Etelä-Savon metsistä.

Alustusten jälkeen pohdimme työpajassa metsien merkitystä, metsäsuhteita ja metsien käytön tulevaisuutta.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittaudu mukaan Metsäkeskuksen tapahtumakalenterin kautta 9.10. mennessä.

Tervetuloa!

Tilaisuuden järjestää Savolainen metsäkeskustelu – Metsät, metsäsuhteet ja metsänomistajuus arvoonsa Etelä-Savossa -hanke. Hankkeen toteuttavat Suomen metsäkeskus ja Suomen Metsämuseo Lusto. Hankkeen rahoittaa Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto. Tuen on myöntänyt Etelä-Savon ELY-keskus.