Webinaari
27.05.2024 klo 13:00 - 15:00

Asiakaslähtöinen uusien palvelujen ja tuotteiden kehittäminen ja tuotteistaminen

Sukella asiakaslähtöisen tuotteistamisen maailmaan webinaarissa 27.5. ja jatka pohdiskelua pienryhmässä 13.6.

Tervetuloa innostavaan ja vuorovaikutteisen webinaariin!

Maanantaina 27.5. klo 13-15 pääset sukeltamaan asiakaslähtöisen tuotteistamisen maailmaan. Susanna Kulmala Suomen Yrittäjäopistolta jakaa kanssasi käytännönläheisiä oivalluksia ja vinkkejä, miten voit luoda tuotteita, jotka todella puhuttelevat asiakkaita.

Teema jatkuu myös pienryhmässä. Torstaina 13.6.2024 klo 9-11 sinulla on mahdollisuus syventyä aiheeseen yhdessä muiden osallistujien kanssa. Ensimmäisen pienryhmätapaamisen fokus on asiakas- ja markkinatiedon hyödyntämisessä sekä asiakasymmärryksen kasvattamisessa. Tämä on tilaisuutesi oppia lisää ja jakaa ajatuksia muiden kanssa Teamsissa.

Pienryhmien vetäjä on Riina Virkkunen Suomen Yrittäjäopistolta johdattaa syvemmälle aiheeseen ja auttaa löytämään uusia näkökulmia.

Ilmoittaudu webinaariin ja pienryhmätapaamiseen!

Viimeinen ilmoittautumispäivä webinaariin on 23.5.2024 ja ensimmäiseen pienryhmätapaamiseen viimeistään 10.6.2024.  Molemmat järjestetään Teamsilla.

Ilmoittaudu molempiin tapahtumiin lomakkeen kautta ja varmista paikkasi tulevaisuuden tuotteistamisen matkassa!

Huom! Pienryhmätapaamiset jatkuvat alueellisina lähitapaamisina elokuussa.

Kenelle?

Webinaari ja pienryhmä on tarkoitettu Kanta-Hämeen että Päijät-Hämeen yrittäjille, jotka ovat kehittämässä tai uudistamassa yritystoimintaansa sekä aloitteleville yrittäjille, jotka miettivät vielä palveluitaan ja tuotteitaan.

Järjestäjä

Tilaisuudet järjestää KaMu – Kasvua ja menestystä uusiutumalla Päijät-Häme ja Kanta-Häme -hankkeet.