Uutta Virtaa Järvi-Suomen luomuun ja LuMoTu – Luonnon monimuotoisuustuuppaukset ruokaketjuun Järvi-Suomessa -hankkeet järjestävät tiistaina 27.1.2026 webinaarin, missä paneudutaan ammattikeittiöille suuntautuvaan myyntiin liittyviin kysymyksiin ja sen tuomiin mahdollisuuksiin. Webinaari on maksuton ja se tallennetaan. Webinaari pidetään Teams-alustalla. Ilmoittautumiset 20.1.2026 mennessä.
Ohjelma
Klo 10.00 Tilaisuuden avaus, Pirkko Tuominen, ProAgria Itä-Suomi
Klo 10.15 Jalostamattomat maataloustuotteet – luomutuotteiden kauppakunnostus – luomuelintarvikkeiden valmistus -> missä menevät toimintojen rajat? Brita Suokas, Luomuliitto
Klo 10.45 Mitä tuotteita voin tarjota, kenelle ja milloin? Miten tavoittaisin erityyppiset ammattikeittiöasiakkaat? Anu Arolaakso, ProLuomu
Klo 11.30 Kokemuspuheenvuorot, Panu Hiekkala, Pohjolan Hedelmä ja Katri Tynkkynen, Samiedu
Klo 12.00 Mitä ovat Etsi luomua –palvelu ja Portaat luomuun-järjestelmä? Anu Arolaakso, ProLuomu
Klo 12.15 Tilaisuuden päätös
