27.01.2026 klo 10:00 - 12:15

Asiakkaaksi ammattikeittiöt – luomu liikkeelle (osa III) -webinaari

Uutta Virtaa Järvi-Suomen luomuun ja LuMoTu – Luonnon monimuotoisuustuuppaukset ruokaketjuun Järvi-Suomessa -hankkeet järjestävät tiistaina 27.1.2026 webinaarin, missä paneudutaan ammattikeittiöille suuntautuvaan myyntiin liittyviin kysymyksiin ja sen tuomiin mahdollisuuksiin. Webinaari on maksuton ja se tallennetaan. Webinaari pidetään Teams-alustalla. Ilmoittautumiset 20.1.2026 mennessä.

Ohjelma

Klo 10.00 Tilaisuuden avaus, Pirkko Tuominen, ProAgria Itä-Suomi

Klo 10.15 Jalostamattomat maataloustuotteet – luomutuotteiden kauppakunnostus – luomuelintarvikkeiden valmistus -> missä menevät toimintojen rajat? Brita Suokas, Luomuliitto

Klo 10.45 Mitä tuotteita voin tarjota, kenelle ja milloin? Miten tavoittaisin erityyppiset ammattikeittiöasiakkaat? Anu Arolaakso, ProLuomu

Klo 11.30 Kokemuspuheenvuorot, Panu Hiekkala, Pohjolan Hedelmä ja Katri Tynkkynen, Samiedu

Klo 12.00 Mitä ovat Etsi luomua –palvelu ja Portaat luomuun-järjestelmä? Anu Arolaakso, ProLuomu

Klo 12.15 Tilaisuuden päätös

 

Avainsanat

Katso myös

Kaikki tapahtumat ›