Monipaikkainen tapahtuma
07.06.2022 klo 10:00 - 12:00

Avoin data ruokajärjestelmässä

Tutustutaan avoimen datan merkitykseen ja mahdollisuuksiin ruokajärjestelmän muutoksen myllerryksessä. Mitä hyötyjä datan tehokkaammalla käytöllä voidaan saavuttaa? Tapahtuman avulla voit löytää omaan verkostoosi uusia ammattilaisia ja erilaisia näkökulmia.

Avoin data ruokajärjestelmässä
Aika: Tiistai 7.6.2022 klo 10-12
Paikka: Salon IoT Campus, Joensuunkatu 7, Salo| neuvottelutila 2009, 1.krs
Etäosallistuminen mahdollista
Kohderyhmä: Datan -ja ruokajärjestelmän ammattilaiset
Tapahtuman tavoitteena on tutustua avoimen datan merkitykseen ja mahdollisuuksiin ruokajärjestelmän muutoksen myllerryksessä. Mitä hyötyjä datan tehokkaammalla käytöllä voidaan saavuttaa? Tapahtuman avulla voit löytää omaan verkostoosi uusia ammattilaisia ja erilaisia näkökulmia.
Ohjelmassa:
10.00 Tilaisuuden avaus: Antti Vasanen, Varsinais-Suomen Liitto ja Hilkka Halla Yrityssalo/VarsiFood
10.15 Datan arvo alkaa alkutuotannosta- Mitä on älymaatalous, Erikoistutkija Liisa Pesonen, Luonnonvarakeskus
10.40 Data ruokajärjestelmässä – Kehitysjohtaja Jyrki Hyyrönmäki, Cinia oy
11.05 Näkökulmia datan hyödyntämiseen ruokajärjestelmässä S-ryhmän perspektiivistä. Yritysarkkitehti Kai Kuikkaniemi, SOK
11.30 Kommenttipuheenvuoro: Tutkimusjohtaja Aki Koponen, Turun yliopisto, kauppakorkeakoulu
Keskustelu ja verkostoituminen
Mahdollisuus omakustanteiseen lounaaseen Ravintola Kiilassa.
Tilaisuuden järjestävät Avoimen tiedon verkosto ja VarsiFood-hanke. Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin.
Avoimen tiedon verkoston tavoitteena on tiedon mahdollisimman avoin saatavuus lounaisessa Suomessa. Lue lisää avoimen tiedon verkostosta.
VarsiFood-hankkeen tehtävänä on etsiä ja boostata ruokainnovaatioita lisäämällä monitieteisen tutkimuksen ja yritystenvuorovaikutusta. Lue lisää VarsiFoodista
Lisätietoja: hilkka.halla@yrityssalo.fi ja maiju.kahara@lounaistieto.fi
Ilmoittautumiset 4.6. mennessä tänne
Etäosallistujille lähetetään osallistumislinkki viimeistään tapahtumapäivän aamuna.