Live-tapahtuma
07.03.-09.03.2024

BEYOND DEAD WOOD HACKATHON -KILPAILU

Vapauta Euroopan harvinaisten aidon kasvun metsien potentiaali ja tule mukaan Hackathon-kilpailuun Business Finlandin Data Economy -ohjelman ja Ultrahackin kanssa!

Tässä Hackathon-kilpailussa pääset luomaan vertailuesimerkin valvotussa ympäristössä datan avulla ja esittämään löydöksesi raadille. Kilpailun aiheena ovat metsän ekologisuus, tekoäly ja kaukokartoitus.

Menestyksekkäät ratkaisut voivat edistää muutosta biologisen monimuotoisuuden suojelussa ja tarjota samalla täysin uuden, skaalautuvan ja luotettavan menetelmän ekologisesti arvokkaiden metsien tunnistamiseen, validointiin ja säilyttämiseen.

Voittavilla ratkaisuilla voi olla potentiaalia muuttaa alan käytäntöjä, sovittaa suojelutoimet yhteen taloudellisten etujen kanssa ja biologisen monimuotoisuuden säilyttämisellä luoda planeetallemme kestävän tulevaisuuden.

Tämän Hackathon-kilpailun järjestää Business Finlandin Data Economy -ohjelma ja Ultrahack sekä muut yhteistyökumppanit Metsäteho, Location Innovation Hub EDIH, Geoforum ja Arbonaut.

Lisätiedot, ennakkotapaamiset ja rekisteröitymismahdollisuuden löydät Ultrahackin nettisivuilta. Toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajallinen määrä!

LISÄTIETOJA

Timo Sorsa
Ecosystem Manager, Business Finland
timo.sorsa (at) businessfinland.fi

Jana Haggard
Project Manager, Ultrahack
jana.haggard (at) ultrahack.org

Greta Neffling
Program Coordinator, Business Finland
greta.neffling (at) businessfinland.fi