Webinaari
24.11.2022 klo 14:00 - 16:00

Brändityöpaja yrityksille

Webinaari on suunnattu erityisesti kausityöntekijöitä rekrytoiville työnantajille matkailu-, ravitsemus- ja maaseudun toimialoilla. Mikä on työnantajakuva ja miten kehittää sitä? Miten hyödyntää somea ja tavoittaa kansainvälisiä työnhakijoita Suomessa?

Tule kuulemaan työnantajakuvasta, yrityksen veto- ja pitovoimasta Yritysbrändäyksen työpajaan 24.11. klo 14 alkaen Teams-yhteydellä.

Alustuksen (n. 45 min) jälkeen keskustelua, kysymyksiä, tarpeita ja toiveita sekä mahdollisuus jakaa kokemuksia kansainvälisistä työntekijöistä. Jälkimmäinen osuus on suunnattu erityisesti eteläsavolaisille yrityksille, tilaisuus on kuitenkin avoin kaikille ja kannattaa osallistua mistä tahansa Suomesta!

Tilaisuuden järjestää yhteistyössä MTK:n ja Töitä Suomesta Oy:n ”MY-kausi -hanke” ja Kokka kohti tulevaisuuden Etelä-Savoa (ESR) -hanke.

Tutustu lisäksi TE-palveluiden tarjoamaan IMAGO-valmennukseen joka on maksuton valmennuspalvelu Suomessa toimiville yrityksille, jotka haluavat kehittää työnantajakuvaansa, rekrytointiosaamistaan ja monimuotoisuutta tukevia johtamistaitoja. Lue lisää valmennuksesta.