Webinaari
24.03.2025 klo 14:00 - 15:00

D.O. Saimaa -merkki käyttöön ja hyödyksi -info

Ruoantuottajille, jatkojalostajille, ruokamatkailuyrityksille, ravintoloille

D.O. Saimaa -merkki käyttöön ja hyödyksi  -info

Olisiko sinun yrityksellesi tai tuotteelle hyötyä D.O. Saimaa laatu- ja alkuperämerkistä? Haluatko profiloitua paikallisruokaan? Oletko paikallinen ruoantuottaja, joka haluaa myydä raaka-aineita paikallisille jatkojalostajille tai ravintoloille?

Tule kuulolle infotapahtumaan, jossa kerromme mm.

  • D.O.Saimaa merkistä ja sen hyödyistä
  • D.O.Saimaa merkkiyrityksen näkökulmia
  • Miten merkkiä voi hakea

Ilmoittaudu mukaan 24.3. klo10 mennessä tämän linkin kautta. 

Järjestäjät: 
Pellolta pöytään näkyväksi -hanke
D.O.Saimaa ja Saimaa Academy of Gastronomy -hanke

Lisätietoja: Sanna Lento-Kemppi p. 050 476 6028
sanna.lento-kemppi@maajakotitalousnaiset.fi